IZOLACIJA-468X60-BANNER

Uspeh iz 2016. godine kompanija Širbegović Inženjering nastavlja i u 2017.

05.04.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Širbegović Inženjering d.o.o. Gračanica, u protekloj 2016. godini uspešno je poslovala, te tako nastavila da razvija svoje tržišne kapacitete i promoviše domaću privredu.

Rezultati poslovanja koje je kompanija ostvarila u 2016. godini pokazali su da je prošla godina za ovu kompaniju bila izuzetno uspešna i da je ostvarila jednu od vodećih pozicija u izgradnji u BiH, Srbiji i Hrvatskoj dok je kontinuirani rast nastavljen i u drugim segmentima poslovanja.

Kako se navodi iz Uprave Širbegovića, višegodišnje uspešno poslovanje stvorilo je preduslove za nove akvizicije i širenja kako na domaćem tako i na inostranim tržištima.

Pored delovanja na tržištima BiH, Hrvatske i Srbije, kompanija je potpisala i nekoliko ugovora u Crnoj Gori. Jedan od njih jeste i izgradnja distributivno logističkog centra Voli Trade d.o.o. u Podgorici, čija je površina cca 16.000 m². Širbegović je završio montažu navedenog objekta pre dogovorenog roka. Od projekata u prošloj godini izdvaja završetak izgradnje „Bingo City Centra“ u Tuzli, koji se prostire na 40.000 m². Reč je o izuzetnom projektu u svakom pogledu, koji je prevazišao standarde svih postojećih tržnih centara u BiH.

- Zbog toga nam je veliko zadovoljstvo nastavak veoma uspešne saradnje sa „Bingom", za koji smo do sada izgradili veliki broj objekata širom BiH. Prema kompaniji „Bingo", gajimo veliko poštovanje i zahvalnost, pre svega zbog poverenja koje su nam ukazali svih ovih godina.„Bingo" ima sjajan tim ljudi sa kojima imamo odličnu saradnju - kažu u kompaniji Širbegović.

„Bingo City Centar“, Tuzla

Da kompanija Širbegović nastavlja da niže pozitivne rezultate ukazuje i činjenica da je pre nekoliko dana završila montažu armirano betonske konstrukcije za „Robnu kuću IKEA“ u Beogradu površine cca 35.000 m². Prva robna kuća švedskog proizvođača izgrađena je u Bubanj Potoku, 15 kilometara od centra Beograda.

- Gradnja ovog objekta predstavlja pravu promociju naših mogućnosti. Drago nam je da smo uspeli ući u klub firmi koje sarađuju sa ovako značajnim brendom kao što je IKEA, te se radujemo nastavku saradnje sa njima. Stečeno iskustvo i kompetencije sa velikom posvećenošću stavljamo na raspolaganje kupcima. Težili smo da ovaj projekat osim svoje funkcionalnosti i racionalnosti, poseduje i visok nivo estetskih vrednosti, koji smo postigli uz primenu najsavremenijih tehnologija i materijala. Izradom varijantnih rešenja kroz proces optimalizacije projekata uspeli smo da obezbedimo najbolji benefit za Investitora - kažu u Širbegoviću.

„IKEA“, Beograd

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...
Ciceron 10.10.2022.
Pitati struku ne znaci pitati obavezno one ...
DARKO 10.10.2022.
Sve je to lepo. Samo da se konsultuje struk...

;