PRIJAVA-468X60-BANNER

INFONET-970X250-BANNER

Uspeh iz 2016. godine kompanija Širbegović Inženjering nastavlja i u 2017.

05.04.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Širbegović Inženjering d.o.o. Gračanica, u protekloj 2016. godini uspešno je poslovala, te tako nastavila da razvija svoje tržišne kapacitete i promoviše domaću privredu.

Rezultati poslovanja koje je kompanija ostvarila u 2016. godini pokazali su da je prošla godina za ovu kompaniju bila izuzetno uspešna i da je ostvarila jednu od vodećih pozicija u izgradnji u BiH, Srbiji i Hrvatskoj dok je kontinuirani rast nastavljen i u drugim segmentima poslovanja.

Kako se navodi iz Uprave Širbegovića, višegodišnje uspešno poslovanje stvorilo je preduslove za nove akvizicije i širenja kako na domaćem tako i na inostranim tržištima.

Pored delovanja na tržištima BiH, Hrvatske i Srbije, kompanija je potpisala i nekoliko ugovora u Crnoj Gori. Jedan od njih jeste i izgradnja distributivno logističkog centra Voli Trade d.o.o. u Podgorici, čija je površina cca 16.000 m². Širbegović je završio montažu navedenog objekta pre dogovorenog roka. Od projekata u prošloj godini izdvaja završetak izgradnje „Bingo City Centra“ u Tuzli, koji se prostire na 40.000 m². Reč je o izuzetnom projektu u svakom pogledu, koji je prevazišao standarde svih postojećih tržnih centara u BiH.

- Zbog toga nam je veliko zadovoljstvo nastavak veoma uspešne saradnje sa „Bingom", za koji smo do sada izgradili veliki broj objekata širom BiH. Prema kompaniji „Bingo", gajimo veliko poštovanje i zahvalnost, pre svega zbog poverenja koje su nam ukazali svih ovih godina.„Bingo" ima sjajan tim ljudi sa kojima imamo odličnu saradnju - kažu u kompaniji Širbegović.

„Bingo City Centar“, Tuzla

Da kompanija Širbegović nastavlja da niže pozitivne rezultate ukazuje i činjenica da je pre nekoliko dana završila montažu armirano betonske konstrukcije za „Robnu kuću IKEA“ u Beogradu površine cca 35.000 m². Prva robna kuća švedskog proizvođača izgrađena je u Bubanj Potoku, 15 kilometara od centra Beograda.

- Gradnja ovog objekta predstavlja pravu promociju naših mogućnosti. Drago nam je da smo uspeli ući u klub firmi koje sarađuju sa ovako značajnim brendom kao što je IKEA, te se radujemo nastavku saradnje sa njima. Stečeno iskustvo i kompetencije sa velikom posvećenošću stavljamo na raspolaganje kupcima. Težili smo da ovaj projekat osim svoje funkcionalnosti i racionalnosti, poseduje i visok nivo estetskih vrednosti, koji smo postigli uz primenu najsavremenijih tehnologija i materijala. Izradom varijantnih rešenja kroz proces optimalizacije projekata uspeli smo da obezbedimo najbolji benefit za Investitora - kažu u Širbegoviću.

„IKEA“, Beograd

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Slobo 23.03.2023.
Zato i jeste Beograd na vodi.
skeva 23.03.2023.
Jel' to Beograd na vodi ?
Milan 22.03.2023.
Konačno! Pruga do Niša i dalje ka Solunu je...
Sasa 21.03.2023.
E nas dragi Bakicu, za sve si bio u pravu.
Gagi 21.03.2023.
Dvadeseti sprat je oko 70 metara vodenog st...

;