INFONET-468X60-BANNER
ŠIRBEGOVIĆ INŽENJERING
ŠIRBEGOVIĆ INŽENJERING
75320 GRAČANICA, BIH
BRANILACA GRADA B.B.

+387 35 700000
+387 35 700960
+387 62 702216
011 6902 328, BEOGRAD
064 6596 183, BEOGRAD
+387 35 700979
EMIR ČOLO, DIREKTOR

ŠIRBEGOVIĆ INŽENJERING

Širbegović je građevinska kompanija sa tradicijom dugom preko 27 godina. Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja, transport i montaža prefabrikovanih armirano-betonskih konstrukcija koje imaju široku primenu u izgradnji komercijalnih objekata, infrastrukture kao i stambenih objekata.

Kompanija Širbegović nudi tehnički razvijena rešenja visokog kvaliteta, uz maksimalno uvažavanje estetsko-funkcionalnog aspekta objekata, nastojeći da pronađe ravnotežu između arhitekture i građevinarstva i da uvek bude u koraku sa vremenom odgovarajući na najraznovrsnije zahteve kupaca. Kvalitet, brzina izvođenja radova, mogućnost gradnje kompleksnih objekata, iskustvo u pronalaženju tehničkih rešenja, maksimalno poštovanje rokova i celovita ponuda, aduti su koji stvaraju ključnu konkurentnu prednost kompanije Širbegović.

Tokom dosadašnjeg poslovanja kompanija Širbegović je izgradila preko 4000 objekata, odnosno preko 8 miliona m² prostora i time zasluženo postala jedna od vodećih građevinskih kompanija na regionalnom tržištu kada je u pitanju prefabrikovana armirano-betonska konstrukcija.

Instalirani proizvodni kapaciteti se prostiru na 150.000 m² zemljišta i više od 35.000 m² objekata te omogućavaju izgradnju oko 800.000 m² betonskih konstrukcija godišnje.

Kompanija Širbegović je prva u Bosni i Hercegovini ispunila zahteve evropskih normi kojim se obezbeđuje i dokazuje kvalitet betonskih konstrukcija. Standardi o kvalitetu koji važe u EU su integralni deo proizvodnje, te sa njima rade i na tržištima na kojima nije obavezno da se primenjuju (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina).

Osim toga kompanija Širbegović je od instituta IGH dobila sertifikat kojim se potvrđuje vrhunski kvalitet prefabrikovane konstrukcije i posebno visoki razredi čvrstoće, što je i potvrđeno razredom pritisne čvrstoće betona MB85-SCC (C70/85) koji je postao uobičajena proizvodnja.

Namera kompanije Širbegović je ostati lider na tržištima na kojima deluje i dalje se širiti na tržištu EU, te sve više jačati brend Širbegović. Tržišni udeo planira da povećava ulaganjem u kvalitet, širenjem ponuda i usluga te jačanjem odnosa sa kupcima, čije će zadovoljstvo ostati primarni cilj poslovne politike. Kompanija Širbegović planira i dalje razvija transparentnost komuniciranja i saradnje sa projektantima i generalnim izvođačima, te stalno povećava produktivnost putem inovacija i modernizacije celokupne organizacije i korporativnog imidža.