IZOLACIJA-468X60-BANNER

Trstenik pokrenuo projekat rekonstrukcije puteva u selima

16.11.2016. | Tanjug

Opština Trstenik privodi kraju projekat „Razvoj putne infrastrukture u lokalu“ koji se realizuje u saradnji sa Ministarstvom privrede, a predsednik opštine Trstenik Aleksandar Ćirić kaže da su u pojedinim mestima kao partnere pronašli i privatne firme.

- Na putu ka selu Tobolac, partner u investiciji vrednoj 18 miliona dinara će nam biti firma Nova sloga, koja je jedan od najvećih investitora u ovom delu Trstenika. Novi asfalt će dobro doći i za njihova teretna vozila koja svakodnevno saobraćaju na tom putu - rekao je Ćirić prilikom obilaska radova.

On je rekao da će se u okviru ovog programa asfaltirati i put Popina–Dublje u dužini od dva kilometra, a vrednost investicije je 18 miliona dinara.

- Jedan od prioriteta u opštini Trstenik je razvoj putne infrastrukture, jer je to preduslov i za razvoj privrede i poljoprivrede. Upravo na jednom takvom ruralnom području koje obuhvata deo od Stopanje do Tobolca, na kojoj stanuje nekoliko hiljada stanovnika, želimo da pospešimo proizvodnju i trgovinu - kazao je predsednik opštine Trstenik.

On je napomenuo da je ovaj projekat jedna od mera kako bi se sprečila migracija stanovništva iz trsteničkih sela u gradove, i poboljšali uslovi života u selima na području Trstenika.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Petar 08.08.2022.
Odkud ideja da JKP treba da se bavi ovakvim...
miroslav 02.08.2022.
Moja primedba - sugestija se odnosi samo ...
Aleksandar 25.07.2022.
Ma dajte ljudi ne sprdaj te se molim vas. P...
L.Diponegoro 14.07.2022.
Da li radite i u privatnim kucama. Da li m...
Dragan 06.07.2022.
Šta je pojednostavljeno kad imate "prikačen...

;