INFONET-468X60-BANNER

Trstenik pokrenuo projekat rekonstrukcije puteva u selima

16.11.2016. | Tanjug

Opština Trstenik privodi kraju projekat „Razvoj putne infrastrukture u lokalu“ koji se realizuje u saradnji sa Ministarstvom privrede, a predsednik opštine Trstenik Aleksandar Ćirić kaže da su u pojedinim mestima kao partnere pronašli i privatne firme.

- Na putu ka selu Tobolac, partner u investiciji vrednoj 18 miliona dinara će nam biti firma Nova sloga, koja je jedan od najvećih investitora u ovom delu Trstenika. Novi asfalt će dobro doći i za njihova teretna vozila koja svakodnevno saobraćaju na tom putu - rekao je Ćirić prilikom obilaska radova.

On je rekao da će se u okviru ovog programa asfaltirati i put Popina–Dublje u dužini od dva kilometra, a vrednost investicije je 18 miliona dinara.

- Jedan od prioriteta u opštini Trstenik je razvoj putne infrastrukture, jer je to preduslov i za razvoj privrede i poljoprivrede. Upravo na jednom takvom ruralnom području koje obuhvata deo od Stopanje do Tobolca, na kojoj stanuje nekoliko hiljada stanovnika, želimo da pospešimo proizvodnju i trgovinu - kazao je predsednik opštine Trstenik.

On je napomenuo da je ovaj projekat jedna od mera kako bi se sprečila migracija stanovništva iz trsteničkih sela u gradove, i poboljšali uslovi života u selima na području Trstenika.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;