IZOLACIJA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Otvoren industrijski objekat IPB 2 u Šimanovcima

15.09.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Dana 14.09.2016. godine svečano je otvoren industrijski objekat IPB 2 i u prisustvu velikog broja privrednika, predstavnika kompanija I.P.B., Milšped i Opštine Pećinci, ambasadora Republike Slovenije u Srbiji NJ.E. Vladimira Gaspariča. Objekat je otvorio i pustio u upotrebu premijer AP Vojvodina Igor Mirović.

Investiranje i gradnju ovog logističko-distributivnog centra vrednog 4.500.000 evra, realizovala je I.P.B. kompanija u saradnji sa domaćim preduzećima, primenjujući savremeni inženjering projektovanja, gradnje, razvoja i primene najsavremnijih tehnologija, imajući za cilj izgradnju najmodernijeg logističko-distributivnog, proizvodnog i poslovnog centra u Jugoistočnoj Evropi. Takođe, I.P.B. tezi da inostranim i domaćim poslovnim partnerima prezentuje sve prednosti ulaganja i investiranja u Srbiji: dobra infrastruktura, putni pravci - Koridor 10, reka Dunav - Koridor 7,  blizina aerodroma „Nikola Telsa”, prednosti ulaganja koje daju lokalna samouprava i država Srbija, a sa ciljem otvaranja novih radnih mesta i angažovanja domaće privrede.

Planovi I.P.B.-a su da u oktobru ove godine započne sa investiranjem u izgradnju objekta br. 3, a nakon toga sledi nastavak razvoja cele industrijske zone.

Svojim poslovnim partnerima Industrijski park Beograd nudi i daje logističku podršku, partnerstvo u poslu, proizvodni prostor, cargo-distributivni centar itd., izjavili su prilikom otvaranja novog IPB 2 objekta direktor Industrijskog parka Beograd, Vukajlo Lainović i Stevan Rogić.

Prilikom podizanja i otvaranja objekta br.1 u Industrijskom parku Beograd, obećano je i nagovešteno da ce se investirati i izgraditi i drugi objekat, što se i učinilo i predao se na upotrebu kompaniji Milšped i njenom poslovnim partnerima iz Srbije i inostranstva, gde će se zaposliti oko 130 radnika. Inače, IPB objekat br.1 površine 11.500 m² je predat u zakup kompaniji Milšped za potrebe logističko-distributivnih zahteva poslovnog partnera-kompanije DM.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...

;