INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Otvoren industrijski objekat IPB 2 u Šimanovcima

15.09.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Dana 14.09.2016. godine svečano je otvoren industrijski objekat IPB 2 i u prisustvu velikog broja privrednika, predstavnika kompanija I.P.B., Milšped i Opštine Pećinci, ambasadora Republike Slovenije u Srbiji NJ.E. Vladimira Gaspariča. Objekat je otvorio i pustio u upotrebu premijer AP Vojvodina Igor Mirović.

Investiranje i gradnju ovog logističko-distributivnog centra vrednog 4.500.000 evra, realizovala je I.P.B. kompanija u saradnji sa domaćim preduzećima, primenjujući savremeni inženjering projektovanja, gradnje, razvoja i primene najsavremnijih tehnologija, imajući za cilj izgradnju najmodernijeg logističko-distributivnog, proizvodnog i poslovnog centra u Jugoistočnoj Evropi. Takođe, I.P.B. tezi da inostranim i domaćim poslovnim partnerima prezentuje sve prednosti ulaganja i investiranja u Srbiji: dobra infrastruktura, putni pravci - Koridor 10, reka Dunav - Koridor 7,  blizina aerodroma „Nikola Telsa”, prednosti ulaganja koje daju lokalna samouprava i država Srbija, a sa ciljem otvaranja novih radnih mesta i angažovanja domaće privrede.

Planovi I.P.B.-a su da u oktobru ove godine započne sa investiranjem u izgradnju objekta br. 3, a nakon toga sledi nastavak razvoja cele industrijske zone.

Svojim poslovnim partnerima Industrijski park Beograd nudi i daje logističku podršku, partnerstvo u poslu, proizvodni prostor, cargo-distributivni centar itd., izjavili su prilikom otvaranja novog IPB 2 objekta direktor Industrijskog parka Beograd, Vukajlo Lainović i Stevan Rogić.

Prilikom podizanja i otvaranja objekta br.1 u Industrijskom parku Beograd, obećano je i nagovešteno da ce se investirati i izgraditi i drugi objekat, što se i učinilo i predao se na upotrebu kompaniji Milšped i njenom poslovnim partnerima iz Srbije i inostranstva, gde će se zaposliti oko 130 radnika. Inače, IPB objekat br.1 površine 11.500 m² je predat u zakup kompaniji Milšped za potrebe logističko-distributivnih zahteva poslovnog partnera-kompanije DM.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;