IZOLACIJA-468X60-BANNER

Odložena izgradnja zgrade na Telepu

05.08.2016. | 021

Izgradnja višespratnice u Ulici Bogdana Šuputa na Telepu, naselju u Novom Sadu, odložena je nakon što su se građani pobunili.

Naime, investitor se dogovorio sa stanarima, u čijem dvorištu bi trebalo da nikne zgrada, da se radovi odlože dok se ne pronađe kompromisno rešenje.

Podsetimo, problemi su se javili kada su radnici velikim kamionom pokušali da prođu kroz uzani prolaz kako bi stigli do gradilišta, pri čemu je oštećena zgrada.

Nakon ulaska radnika dvorište je izorano, dečije igralište je sklonjeno, a od stanara se zahtevalo da pomere svoje parkirane automobile. Građanima nije bilo najjasnije šta se događa, ali su saznali da je investitor koji je gradio njihovu zgradu, prodao parcelu na kojoj se nalaze dvorište i parking, iako su upravo oni bili preduslov da se izgradi objekat u kom stanuje skoro 200 porodica.

Osim toga, prema rečima stanovnika ovog dela Telepa, problem je i što kamioni prelaze preko kanalizacije, iznad koje je tanak beton, pa postoji mogućnost da kamion težak više tona propadne kroz asfalt i uništi kanalizacionu cev.
 
Iako sadašnji investitor ima svu potrebnu dokumentaciju za izgradnju višespratnice, ostaje da se vidi kada će početi i na koji način će se odvijati izgradnja zgrade na pomenutoj lokaciji.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;