INFONET-468X60-BANNER

Počinje izgradnja novog tržnog centra City Mall u Banja Luci

27.05.2016. | Nezavisne novine

Ove nedelje su krenuli pripremni radovi na izgradnji dugo iščekivanog tržnog centra „City Mall“  koji će se nalaziti u ulici Vase Pelagića u Banja Luci.

Tokom maja završeni su svi administrativni preduslovi za početak radova, te se odmah i kreće u realizaciju projekta.

„City Mall“ će imati 54.600 kvadratnih metara bruto izgrađene površine, sa 20.000 kvadratnih metara prodajnog prostora raspoređenog na četiri nivoa.

- Ovaj tržni centar će biti prvi i najveći centar u banjalučkom regionu sa celokupnim sadržajem namenjenim za celu porodicu - izjavila je Danijela Risović, direktor „City Mall“-a.

Na dva nivoa će se nalaziti prodajni prostor sa internacionalnim i domaćim robnim markama, a na trećem i četvrtom nivou će se nalaziti sadržaji prodajno-zabavnog karaktera, sa bioskopskim salama i ugostiteljskim sadržajima. „City Mall“ će imati i tri nivoa podzemnih garaža.

Grad Banja Luka će ovim konačno dobiti jedan savremeni tržni centar kakav imaju svi gradovi u regionu i u svetu. S obzirom na centralnu lokaciju, „City Mall“ će postati novo mesto okupljanja, kupovine i zabave, ali i centar kulturnog, turističkog i društvenog razvoja.

Projekat „City Mall“ ima višestruki značaj za Banja Luku, jer će realizacija ovako sveobuhvatnog projekta omogućiti povećanje radnih mesta, proširenje poslovanja mnogim domaćim izvođačima i poslovnim partnerima, kao i značajan priliv sredstava u budžet našeg grada. Planiran završetak radova je kraj 2018. godine.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;