Novi Sad: Dogradnja Fabrike vode kasni mesecima

11.12.2015. | Radio 021

Dogradnja Fabrike vode koja kasni već četiri meseca možda bude gotova do kraja decembra, saznaje „Radio 021“. Naime, iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ su u odgovoru Limancima koji se žale na prljavštvinu koja ostaje iza građevinskih mašina naveli da „prema informacijama koje su dobili od izvođača radova, građevinski radovi na izgradnji nove Fabrike vode treba da budu gotovi krajem decembra 2015.“

Zanimljivo je da „Vodovod“ koji i sprovodi ovu investiciju već neko vreme ne izlazi sa informacijama o tome kada će tačno biti gotovi radovi započeti na proleće 2014. godine, pri čemu su u ranijim izjavama pominjali proleće naredne godine, mada se jasno vidi da sve kasni tri meseca, jer na tabli na gradilištu stoji da je trebalo da radovi budu gotovi još 9. avgusta ove godine.

Podsetimo i da će dogradnjom Fabrike vode Novi Sad dobiti postrojenje za ozonizaciju i filtere s aktivnim ugljem kojim će se poboljšati kvalitet vode, a pri tome će biti dodat i rezervoar od 10.000 kubika. Vrednost radova je devet miliona evra i sredstva su obezbeđena putem kredita „Evropske investicione banke“.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?