IZOLACIJA-468X60-BANNER

WINDOSHOW-970X250-BANNER

3. oktobra počinje prodaja stanova u "Beogradu na vodi"

02.10.2015. | Tanjug

Prodaja stanova u dve stambene kule u okviru projekta „Beograd na vodi“ počeće sutra u Galeriji „Belgrade Waterfront“, po principu registracije zainteresovanih za kupovinu, kada bi trebalo da bude poznata i cena kvadrata.

Iako bi tačna cena kvadrata zvanično trebala da bude poznata sutra, na sajtu www.belgradewaterfront.com navedena je dinamika plaćanja, prema kojoj je nakon potpisivanja kupoprodajnog ugovora potrebno platiti 10 odsto kapare.

Ilustracija (www-pixabay.com)

Po završetku radova na šipovima plaća se druga rata od takođe 10 odsto, kada budu završeni radovi do kote nula treća rata od 15 odsto, po završetku konstrukcije do 10 spratova četvrta od 15 osto, a po završetku konstrukcija zgrade peta rata od 15 odsto. Nakon zastakljivanja zgrade plaća se šesta rata od 15 odsto, a posle tehničkog pregleda objekta i sedma rata od 20 odsto.

Kamen temeljac za izgradnju dve stambene kule postavlili su u nedelju, 27. septembra, premijer Srbije Aleksandar Vučić i direktor IGL Hilsa Muhamed Alabar. Dve stambene kule imaće 296 stanova, odnosno oko 60.000 kvadratnih metara, a u ponudi su jednosobni, dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi različitog dizajna i sadržaja. Prema rečima gradonačelnika Siniše Malog, više od 6.500 kupaca već se prijavilo za stanove, a rok za završetak kula je dve i po godine.

Dve stambene kule gradiće „Energoprojekt“, a do sada su potpisani ugovori sa domaćim kompanijama „Novkol“, za postavljanje šipova, „PMC“ koja je zadužena za čišćenje terena i sa „Mašinoprojektom“, koja radi na dizajniranju kula.

Stanovi će imati velike terase, bašte i pogled na reku Savu i promenadu, a moderan dizajn i mnoštvo sadržaja ističu urban i inspirativan životni stil koji kompleks nudi, saopštila je ranije kompanija „Beograd na vodi“.

Širok spektar sadržaja podrazumeva krovne bašte, dečije igralište i bazen, zatvoren bazen sa prostorijama za presvlačenje, prostor za jogu, odmor i sportske aktivnosti, kao i prostranu krovnu terasu koja nudi brojne mogućnosti budućim vlasnicima stanova, navedeno je u saopštenju.

Kompleks će činiti i šetalište uz Savu, koje će, pored prostora za odmor, šetnju i druge aktivnosti, biti namenjeno i maloprodajnim i uslužnim objektima u okviru kompleksa.

Plato ispred zgrada je, kako je saopšteno, dizajniran tako da predstavlja „remek delo arhitekture usklađeno sa okruženjem i prostranim zelenim površinama pored reke“.

- Veoma smo uzbuđeni zbog početka prodaje prvih stambenih jedinica u okviru projekta Belgrade Waterfront. Početak prodaje predstavlja značajan korak u realizaciji projekta i pruža svima, uključujući i investitore iz celog sveta, priliku da budu deo ovog izvanrednog gradskog jezgra – rekao je generalni direktor kompanije „Beograd na vodi“ Nikola Nedeljković.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


LORENCIC-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Zoran Šumaruna 19.02.2024.
Pravilno postavljena podkonstrukcija i prav...
Stojkovic 12.02.2024.
A voda sto Malo Malo pa nestane to nema vez...
Sile 24.01.2024.
Sve ovo je super, ali fali nam minimum jos ...
Darko 17.01.2024.
A što tako ne okreče Beograd? Svi stranci s...
Branka 06.01.2024.
Videla sam hotel i u šoku sam. Ne razumem z...

;