Odabran izvođač radova za Velnes centar u Adi

08.05.2015. | Dnevnik

Ugovor za izradu idejnog rešenja i projekta za izgradnju velnes centra u Adi, po raspisanoj javnoj nabavci, predsednik ađanske opštine Zoltan Bilicki potpisao je sa odabranim ponuđačem novosadskom firmom "Hiding", koja je za ovaj posao konkurisala zajedno sa AD "Vojvodinaprojekt" iz Novog Sada i jednom firmom iz Mađarske.

Izrada idejnog rešenja i projektno tehničke dokumentacije treba da se završi za 100 dana, a predsednik ađanske opštine kaže da je lokalna samouprava uporedo sa ovim aktivnostima učestvuje na jednom konkursu za dobijanje sredstava za bušenje termalnog bunara, koji će obezbeđivati kompleks zatvorenih bazena budućeg velnes centra.

- Nadamo se da će sve pripreme i izrada projektno tehničke dokumentacije biti obavljene prema željenoj dinamici, kako bi što pre mogli započeti radove na izgradnji velnes centra. Ova investicija biće značajan korak napred na polju proširenja i unapređenja turističke ponude, uz već postojeće sadržaje kojim raspolažemo, kao i za dalji razvoj turističkih potencijala naše opštine - izjavio je Bilicki.

Izgradnja novog wellness centra površine 2.300m2 trebalo bi da počne najverovatnije već tokom ove godine, u kompleksu Rekreacionog centra "Adica", gde je neophodno izvršiti i preseljenje Zoološkog vrta "Poni". Ađani planiraju da gradnju započnu sopstvenim snagama, ali će sa pripremljenom projektno tehničkom dokumentacijom konkurisati za dobijanje sredstava iz raznih domaćih fondova i fondova Evropske unije.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Tanja 14.04.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije, i ...
Ako ministarka bude dinamicna kaokada je bi...
Adrijana 13.04.2021.
Kako da se prijavim za subvenciju promene s...
Ivan 13.04.2021.
Gde se prijaviti za stolariju i izplciju ku...
Zeks 13.04.2021.
Kako se prijaviti za promenu stolarije