INFONET-468X60-BANNER

Odabran izvođač radova za Velnes centar u Adi

08.05.2015. | Dnevnik

Ugovor za izradu idejnog rešenja i projekta za izgradnju velnes centra u Adi, po raspisanoj javnoj nabavci, predsednik ađanske opštine Zoltan Bilicki potpisao je sa odabranim ponuđačem novosadskom firmom "Hiding", koja je za ovaj posao konkurisala zajedno sa AD "Vojvodinaprojekt" iz Novog Sada i jednom firmom iz Mađarske.

Izrada idejnog rešenja i projektno tehničke dokumentacije treba da se završi za 100 dana, a predsednik ađanske opštine kaže da je lokalna samouprava uporedo sa ovim aktivnostima učestvuje na jednom konkursu za dobijanje sredstava za bušenje termalnog bunara, koji će obezbeđivati kompleks zatvorenih bazena budućeg velnes centra.

- Nadamo se da će sve pripreme i izrada projektno tehničke dokumentacije biti obavljene prema željenoj dinamici, kako bi što pre mogli započeti radove na izgradnji velnes centra. Ova investicija biće značajan korak napred na polju proširenja i unapređenja turističke ponude, uz već postojeće sadržaje kojim raspolažemo, kao i za dalji razvoj turističkih potencijala naše opštine - izjavio je Bilicki.

Izgradnja novog wellness centra površine 2.300m2 trebalo bi da počne najverovatnije već tokom ove godine, u kompleksu Rekreacionog centra "Adica", gde je neophodno izvršiti i preseljenje Zoološkog vrta "Poni". Ađani planiraju da gradnju započnu sopstvenim snagama, ali će sa pripremljenom projektno tehničkom dokumentacijom konkurisati za dobijanje sredstava iz raznih domaćih fondova i fondova Evropske unije.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;