INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Pomisli na bojer - Pomisli na Elit Inox

02.12.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Na osnovu pažljive analize pozitivnih reakcija sa tržišta, Elit Inox donosi stratešku odluku kojom proizvodnja kazana za bojlere prerasta u serijsku proizvodnju električnih akumulacionih zagrevača vode i hidroforskih posuda. Potreba za sopstvenom proizvodnjom određenih bojlerskih komponenti, imala je za rezultat otvaranje linije za proizvodnju cevi od austenitnih i feritnih nerđajućih čelika sa najsavremnijom visokotehnološkom opremom TIG zavarivanjem.

Prohromski bojleri Elit Inox

Prohromski bojleri

Najvažniji deo proizvodnog programa Elit Inox-a čine bojleri srednje litraže (50-150l) sa prohromskim kazanom. Na osnovu pažljivo registovanih potreba tržišta, dugogodišnjeg iskustva i upotrebe najsavremenijih tehnologija, osvojeno je tržište ubedljivo najšireg asortimana bojlera.

Optimalna organizacija, motivisano ljudstvo, uspešno liderstvo a u kombinaciji sa uvedenim sistemima osiguranja kvaliteta ISO9001 i ISO14001, obezbedili su najduži bezuslovni garantni rok na kazan od 15 godina za vertikalne bojlere, odnosno 10 godina za podne bojlere.

Malolitražni bojler TALAS 8 poseduje prohromski kazan zapremine 8 litara. Svojim merama posebno je prilagođen montaži iznad (visokomontažni) ili ispod (niskomontažni) radnog dela kuhinje, radionicama, kupatilima i u drugim prostorijama gde su potrebne manje količine tople vode.

Malolitražni bojleri serije Talas 10P poseduju prohromski kazan od 10 litara i konstriusani su za rad pod pritiskom iz vodovodne mreže. Sa odgovarajućim tehničkim rešenjima, proizvode se modeli za rad, odnosno montažu iznad (visokomontažni) ili ispod (niskomontažni) sudopere, odnosno umivaonika u kuhinji, kupatilu, radionici i u drugim prostorijama gde su potrebne manje količine tople vode.

Vertikalni bojleri se proizvode u ubedljivo najvećem brojem modela na tržištu. Zahvaljujući različitim dimenzijama u okviru jedne zapremine, uspešno se rešava pitanje jednostavne montaže i funkcionalnog smeštaja bojlera u datom kupatilskom prostoru. Posebna pažnja se skreće na model M80, čiji nosači su identični nosačima bojlera robne marke „Magnohrom“, „TIKI“-stari tip i „Deligrad“. Serija bojlera SLIM S30, S50, S60 i S80 rešava problem obezbeđenja tople vode u izuzetno malom prostoru.

Horizontalni bojleri TALAS H se proizvode u varijantama za sva moguća mesta montaže: na zid, plafon ili na pod. U ponudi su modeli horizontalnog bojlera sa priključnim cevima za vodu sa leve ili desne strane, odnosno na sredini - dole. Električni grejač i termostatska regulacija, takođe mogu biti sa leve ili desne strane. Uz horizontalne bojlere koji se kače na zid isporučuje se jedinstveni metalni nosač (šina). Na taj način, omogućena je montaža bojlera na svega, 3cm od plafona.

Kombinovani bojleri TALAS K proizvode se sa izmenjivačem toplote koji zagreva vodu povezivanjem na sistem centralnog kotlovskog grejanja ili sunčanih kolektora. Na taj način se ostvaruje značajna ušteda električne energije. Kvalitet izmenjivača toplote (spirale) garantuje sopstvena linija za proizvodnju prohromskih cevi tehnologijom TIG zavarivanja.

Prohromske cevi Elit Inox

Rezervoar za akumulaciju tople vode je jedan od savremenih elementa u sistemima centralnog grejanja. Namenjen je za akumuliranje viška toplotne energije koja nastaje prilikom rada kotlovskih sistema u odnosu na potrebe za grejanjem u datom trenutku. Preporuka je da se zapremina rezervoara tople vode odredi tako što se na 1kW kapaciteta kotla osigura najmanje 50l vode.

Kombinovani bojleri TALAS KS sa dva ugrađena izmenjivača toplote, jedinstveni su bojleri na tržištu. Istovremena mogućnost grejanja vode u bojleru pomoću sunčanog kolektora (jedna spirala), centralnog grejanja (druga spirala) i elektro grejača obezbeđuje najracionalnije korišćenje raspoloživih izvora energije. Kvalitet izmenjivača toplote (spirale) garantuje sopstvena linija za proizvodnju prohromskih cevi tehnologijom TIG varenja.

Podni bojler TALAS EB/KB/KSB sa prohromskim kazanom odlikuje savremen dizajn, jednostavno rukovanje i vrhunska tehnologija. Proizvode se tri modela ovih bojlera: EB- voda se zagreva sa elektro grejačem, KB - voda se zagreva sa elektro grejačem i jednim izmenjivačem toplote i KSB - voda se zagreva sa elektro grejačem i dva izmenjivača toplote.

Emajlirani bojleri Elit Inox

Emajlirani bojleri

Vertikalni emajlirani bojleri TALAS E, zapremine 50 i 80l, svojim dopadljivim dizajnom i kvalitetom izrade, postali su prepoznatljivi deo proizvodnog programa.

U nastojanju da se izađe u susret većini prostornih zahteva kupaca, proizvodi se i tzv. SLIM varijanta bojlera sa prečnikom od svega 350,3mm.

Kombinovani emajlirani bojleri TALAS EK zapremine 80l, obezbeđuje toplu vodi priključenjem izmenjivača toplote na sistem centralnog grejanja ili sunčanih kolektora. Izuzetno kvalitetna staklo-keramička zaštita kazana i posebno masivna magnezijumska anoda obezbeđuju bezuslovnu garanciju na kazan od 6 godina.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;