Uđite u svet modularne gradnje sa EUROmodulom

09.03.2018. | Gradjevinarstvo.rs

EUROmodul predstavlja jednog od vodećih proizvođača urbane i reklamne opreme, kontejnera i modularnih objekata u Evropi. Nudi široku paletu proizvoda, a o kvalitetu proizvoda govore i sertifikati koje poseduje kao i CE znak. Proizvodi kompanije EUROmodul mogu se naći na ulicama i gradskim trgovima širom Evrope i sveta a niz referenci kompletiranih projekata svedoče o tome. Reference pogledajte ovde.

Ulaganjem u unapređenje pogona za proizvodnju modularnih objekata, EUROmodul radi na učvršćivanju svoje pozicije kako na domaćem tako i na inostranom tržištu uz konstantan doprinos privrednom razvoju lokalne zajednice.

Kompanija je osnovana 1990. godine kao mali porodični biznis, da bi danas, sa 27 godina iskustva, bila lider u regionu, a i šire. Najveća konkurenta prednost su njeni zaposleni koji čine tim kreativnih stručnjaka iz oblasti građevine, menadžmenta i marketinga. Sa proizvodnjom u Srbiji (Nova Pazova) I Hrvatskoj (Rijeka), njena lokacija na centralnom Balkanu pruža odličnu logističku poziciju u pogledu izvoza, pa su klijenti firme i organizacije u region, ali i one locirane mnogo dalje: u Africi, Aziji i drugim delovima Evrope.

27 godina iskustva!

EUROmodul je dobio brojna priznanja za dinamičan razvoj i uspeh u poslovanju. U aprilu 2010. godine preduzeću EUROmodul d.o.o. Nova Pazova dodeljenja je nagrada „BIZNIS PARTNER 2010“ koja se tradicionalno poslednjih 16 godina dodeljuje najuspešnijim kompanijama iz zemalja u regionu.

EUROMODUL fabrika u Novoj Pazovi raspolaže sa dve proizvodne hale ukupne površine 3.520m² na proizvodnoj parceli površine od 21.200m².

Najistaknutije koristi rešenja kompanije EUROmodul su brzina reakcije i realizacije, kao i mogućnost prilagođavanja svakom pojedinačnom zahtevu. - Mi volimo izazove, tako da ako imate projekat koji želite da realizujete, još uvek niste našli odgovarajućeg partenera, kontaktirajte nas! - poručuju iz ove kompanije.

Inovativni pristup

Razvijajući svoje konceptualne ideje 32 proizvoda su patentirana, nagrađena, a većina je našla svoj put do krajnjih korisnika. Prisutan je kontinuirani razvoj proizvoda i tehnologije, pa se pretežno sopstvenim snagama, dizajniranjem i inovacijama svake godine na tržištu pojavi i nekoliko novih proizvoda.

Nagrađena su brojna inovativna rešenja i u svetskim razmerama, a po rezultatima poslovanja EUROmodul niz godina spada u kategoriju izvrsnosti u grupi 3% preduzeća u RS.

Euromodul Nova Pazova intenzivnim razvojem uz pomoć matične fabrike svake godine beleži rast prometa preko 100%. Među patentiranim i nagrađenim proizvodima naglašava se uređaj dezinfektor - srce sistema automatizovanih javnih sanitarija.

Misija - Projektovanje i proizvodnja vrhunskih proizvoda u oblasti modularne gradnje i urbane opreme, u potpunosti prilagođena zahtevima i potrebama klijenata. Svojim pristupom nudimo brza i efikasna rešenja u građevinarstvu.

VizijaEUROmodul teži ka revolucionarizaciji građevinske industrije na polju modulara, kako bi uspeo da zadovolji rastuće potrebe urbanih sredina za brzim, pristupačnim i kvalitetnim rešenjima.

Vrednosti - Ponosimo se poslovanjem koje u svim svojim sferama poštuje Zakon pre svega i idemo korak dalje sa obezbeđivanjem vrhunskih uslova za rad za svoje zaposlene, što dokazuju i naši sertifikati za poslovanje u oblastima zaštite na radu, zaštita okruženja, upravljanja. Pored doprinosa razvoju industrije, EUROmodul se ponosi i doprinosima razvoju lokalne zajednice.

EUROmodul ima predstavništva u nekoliko evropskih zemalja, kao i u Rusiji i Kazahstanu.

Sertifikati - ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, CE-W 1090-1, CE-W 1090-2.

Modularna gradnja

Modularna gradnja predstavlja revoluciju u oblasti građevine, kada je reč o brzini proizvodnje i brzini izvođenja radova na lokaciji. Zahvaljujući kategorizaciji objekata kao montažno - privremeni, vreme koje je potrebno za obezbeđivanje neophodnih dozvola je takođe svedeno na minimum. Svi ovi faktori utiču na smanjenje troškova i neophodnog vremena za realizaciju željenih projekata.  

EUROmodul sistem modularne gradnje baziran je na konstrukciji koja se projektuje prema individualnim zahtevima kupaca, koja se formira jednostavnim sistemom međusobnog spajanja i pričvršćivanja modula na lokaciji. Moduli se fabrički proizvode u standardnim dimenzijama ili dimenzijama prilagođenim konkretnom projektu, a mogućnosti njihovog međusobnog spajanje su praktično neograničene.

Spajanjem modula se formiraju objekti i njihove unutrašnje prostorije koji mogu biti najrazličitijih namena: od vrtića, bolnica, domova za stare, preko studentskih smešataja, hotela i kancelarijskih prostora.

Standardna spratnost koja je izvodljiva sa sistemom modularne gradnje ide do četiri sprata, sa rešenjima za stepenište koja mogu biti unutrašnja ili spoljna. Opcije u pogledu dizajna su mnogobrojne i mogu se u potpunosti prilagoditi pojedinačnim zahtevima.

Sistem „ključ u ruke“

EUROmodul je u mogućnosti da ponudi izgradnju i izvođenje objekata po sistemu „ključ u ruke“, zajedno sa pouzdanim partnerima u oblastima koje nisu deo njene osnovne delatnosti. Stepen završenosti objekta je na klijentu da odabere, a ona ispunjava zadate zahteve.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Darko 22.01.2019.
Sve je to lepo, ali Vinča je praistorijsko ...
Ognjen 15.01.2019.
Ja radim te krovove deset godina i nikad ni...
Cacanin 31.12.2018.
Gos Janko vi pričate o radniku koji radi na...
Darko 31.12.2018.
Zakoni postoje, ali se ne poštuju. Sem jedn...
janko 21.12.2018.
Da su tolike dnevnice u Srbiji, nebi niko i...