INFONET-468X60-BANNER

Plutajuće vile sa potopljenim spavaćim sobama koje vam omogućavaju spavanje ispod mora

20.07.2015. | Gizmag

Tržište za luksuzna stambena rešenja na moru uskoro neće više biti sputavano od strane industrije jahti, pošto mnoge kompanije nastoje da izgrade samostalne vile koje plutaju nalik pontonima. Jedna takva kompanija je azijska BMT Asia Pacific koja teži da izvrši revoluciju stanovanja sa svojim projektom samostalnih, ekoloških i održivih struktura – „Seascape“.

„Naša nova serija plutajućih vila pokazuje da je moguće ponuditi izuzetan luksuz kroz jednostavan, ali elegantan modularni dizajn“, izjavio je Ričard Kolvil, generalni direktor kompanije BMT Asia Pacific.

Svaka vila će biti prilagođena preko opcija da dodate različite jedinice, uključujući palubu za sunčanje ili pokriveni bazen, sa površinama do 170 metara kvadratnih. Alternativno, može se uživati i u jednoj jedinici od 65 kvadrata, koja se može lako demontirati i transportovati u standardnom brodskom kontejneru.

Iako je dizajn vile sa otvorenim dnevnim boravkom i palubom dovoljan razlog za posedovanje ovakve kuće, predložena podvodna spavaća soba privlači najviše pažnje. Dizajn spavaće sobe je cilindar od akrilika četiri metara u prečniku koji omogućava stanarima da, bukvalno, spavaju među ribama.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;