INFONET-468X60-BANNER

Mala škola za velike majstore: Bekament Trening centar – BANJA KOMERC BEKAMENT

10.11.2014. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Banja Komerc Bekament već 22 godine uspešno prerađuje i proizvodi mlevene materijale od čuvenog venčačkog mermera. Jedinstvena je po zaokruženom procesu proizvodnje od osnovne sirovine do finalnog proizvoda a njihov kvalitet i uspeh su lako merljivi, o čemu svedoče hiljade vernih korisnika njihovih proizvoda.

 

Godine 1992. su započeli sa 2 proizvoda a do danas asortiman je proširen na više od 70 proizvoda. Njihov program čine: završni premazi za unutrašnje i spoljašnje zidne površine, građevinski lepkovi, mase za gletovanje i fugovanje, cementno-krečni i gipsano-krečni mašinski malteri, dekorativni mineralni tankoslojni malteri, dekorativni tankoslojni malteri u pastoznom stanju, hidroizolacioni premazi, fina kalcijum-karbonatna punila i ostali materijali u građevinarstvu. Svi proizvodi poseduju odgovarajuće ateste kvaliteta.

Kvalitet njihovih proizvoda stvorilo je ime u koje ljudi danas imaju veliko poverenje, na šta su veoma ponosni. Konstantno rade na uvođenju novih trendova, na implementaciji najsavremenijih poslovnih i tehnoloških rešenja, kao i na praćenju potrebe klijenata i unapređenju standarda poslovanja. Prošle godine su uspešno resertifikovali ISO standard, istakli CE znak na najvažnije proizvode i na taj način su svoje proizvode učinili interesantnim i za brojne inostrane kupce.

Bekament Trening centar

Na obroncima planine Venčac, u sklopu sedišta kompanije Banja Komerc Bekament, 14. maja 2014. godine počeo je sa radom Bekament Trening centar za stručno osposobljavanje fasadera, molera, keramičara i parketara.

Trening centar se prostire na 1.000 kvadratnih metara i raspolaže sa moderno opremljenim prostorijama, tako da polaznici imaju sve uslove za usvajanje teoretskih i praktičnih znanja u svim fazama završnih radova u građevinarstvu. Predavanja vodi vrhunski tim tehnologa kompanije Bekament koji učesnicima prenose i demonstriraju tehnike nanošenja i korišćenja Bekament proizvoda.

Za pet meseci koliko traje obuka u Trening centru, organizovano je oko 40 predavanja sa preko 800 učesnika, što je odličan pokazatelj zainteresovanosti za Bekament Trening centrom. Kompanija Banja Komerc Bekament će polaznicima koji budu prošli obuku sa dobrom ocenom, uručiti Bekament sertifikate.

Cilj ovog centra jeste profesionalna teoretska i praktična edukacija o Bekament proizvodima za sve one koji žele da obogate svoje znanje i ponude svoju stručnost i iskustvo na polju završnih građevinskih radova. Pored izvođača radova, Trening centar posećuju i trgovci, arhitekte, građevinski inženjeri, investitori i projektanti iz Srbije, BiH, Makedonije, Hrvatske, Crne Gore, Albanije, Kosova, Slovenije, Bugarske.

Prijavljivanje za učešće u Trening centru moguće je putem popunjava formulara na veb sajtu www.bekament.com.

Kompanija Banja Komerc Bekament je posvećena razvijanju svog poslovanja, kroz ulaganje u lokalnu zajednicu i konstantnu edukaciju i unapređenje svojih zaposlenih. Uspešnost poslovanja ne zavisi samo od sposobnosti dobre organizacije već i od konstantne edukacije lojalnih izvođača radova.

 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


XELLA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;