INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Grundfos: Inovativne pumpe za održivu budućnost

17.06.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Od hotela i bolnica do poslovnih kompleksa i aerodroma, svaka komercijalna zgrada ima svoje posebne zahteve. Grundfos nudi kompletan asortiman pumpi za poslovne zgrade sa visokim performansama i energetskom efikasnošću. Na ovaj način Grundfos vam obezbeđuje optimalnu udobnost i sigurnost kod primena, kao što su: klimatizacija, hlađenje, grejanje, zaštita od požara, otpadne vode i dezinfekcija vode.

Grundfos

Foto: Grundfos

Neka vam energetska efikasnost bude prioritet danas, kako biste imali održivo i udobno sutra

Energetska efikasnost je ključ održive budućnosti. Povećanje energetske efikasnosti je najbolji način da se smanji emisija ugljen-dioksida (CO2) i na kraju postigne nulta emisija ovog gasa. Rešenja za ovaj globalni problem su nam već dostupna, ali je potrebna njihova masovna primena.

Postojeći inteligentni, visokokvalitetni pumpni sistemi i rešenja već sada nam omogućavaju da postignemo veću energetsku efikasnost bez ugrožavanja udobnosti i performansi koje potrošači očekuju.

Zasnovano na nasleđu kvaliteta i pouzdanosti, Grundfos razvija inovativna, održiva rešenja za KGH i vodosnabdevanje koja obezbeđuju veće performanse i udobnost uz manju potrošnju energije u širokom spektru aplikacija u zgradama.

Letʼs energise tomorrow.

Održivost je osnova

Održivost je osnova za obezbeđivanje inovativnih, energetski efikasnih sistema i rešenja za poslovne zgrade. To se postiže kroz kružne inicijative i rešenja koja ispunjavaju uslove za sertifikaciju.

Grundfos

Foto: Grundfos

Digitalizacija i inovacije omogućavaju rešenja za budućnost

Grundfos veruje da je otvorenost ključ za stvaranje boljeg sveta. Zbog toga ima otvoreni API interfejs, koji omogućava integraciju njegovih podataka u kontrolne sisteme trećih strana - za bolje performanse KGH sistema i zgrada.

Inovacija je uvek bila pokretačka snaga ove kompanije i ono što je izdvaja od drugih - Grundfos danas inovira ono što je juče bilo nemoguće, pomažući u oblikovanju budućnosti i ostavljajući svetu bolje mesto od onog koje smo nasledili.

Grundfos

Foto: Grundfos

Kvalitet je osnova

Kvalitet na najvišem nivou je deo nasleđa kompanije Grundfos. Na taj način izlazi u susret budućim zahtevima u složenom svetu i pomaže svojim klijentima da donose brže, bolje i efikasnije poslovne odluke. Tako pomaže optimizaciju udobnosti i pomera svet ka željenoj održivosti.

Povećajte energetsku efikasnost vaše zgrade sa Grundfos MIXIT hidrauličkim mešnim sistemom.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;