INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Skele i oplate: Prodaja, najam, transport i montaža u Srbiji i regionu

14.03.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Iz Sokobanje dolazi jedna uspešna priča koja je za svega par godina poslovanja uspela od nule da napravi jak odjek u građevinskoj industriji širom Srbije i regiona.

Skele Crna Gora

Foto: Soko Skele

U pitanju je kompanija Soko Skele DOO, tim mladih i ambicioznih ljudi koji su od skromnih početaka uspeli da prošire svoje poslovanje na teritoriju cele Srbije. Od 2023. godine ova kompanija je i u regionu postala prepoznatljiva adresa za građevinske skele - od projektovanja, proizvodnje, najma, montaže, demontaže pa i transporta skela na adresu.

Skele Kruševac

Foto: Soko Skele

Soko Skele je u 2024. godini proširio lepezu svojih usluga i proizvoda i ona sada osim skela uključuje i oplate, podupirače, nosače i ostalu građevinsku opremu.

Skele Alibunar

Foto: Soko Skele

Danas kompanija Soko Skele ima 2 logistička centra - u Beogradu, na Umci, i matična lokacija u Sokobanji, kao i kancelarije koje se takođe nalaze u Sokobanji. Pomoću ova dva logistička centra i sa preko 30.000m2 skela na lageru, kao i flotom vozila - kamiona i kombija sa prikolicama, Soko Skele lako pokriva celu teritoriju Srbije, transportuje velike kvadrature skela i spremno odgovara na sve upite u kratkom roku, ma koliko bili izazovni.

Skele Niš

Foto: Soko Skele

Fokusirajući se na skele i pružajući zaokruženu uslugu u skelarstvu, Soko Skele je mnogim građevinskim firmama i izvođačima postao glavni saradnik u građevinskim projektima.

Skele Smederevo

Foto: Soko Skele

Tako je u 2023. godini ova kompanija postavila svoj rekord sa proizvodnjom, transportom i montažom 14.000m2 skela u Crnoj Gori za potrebe jednog objekta i, kako ističu na svojim društvenim mrežama, ceo projekat od projektovanja, proizvodnje, transporta i montaže svih 14.000m2 su uspešno realizovali za manje od 2 meseca.

Skele Crna Gora

Foto: Soko Skele

Ljubazni tim kompanije Soko Skele brzo će odgovoriti na svaki vaš upit i ponuditi vam sjajne uslove.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;