INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Najbolji vid obezbeđenja objekata: Daljinski nadzor i uvek spremni patrolni timovi

25.04.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Daljinski (alarm) monitoring je vid obezbeđenja koji funkcioniše tako što se ugrađeni tehnički sistem zaštite korisnika usluga povezuje sa G4S kontrolnim centrom u kome iskusni licencirani operateri preko posebnog, specijalizovanog softvera neprekidno prate rad povezanih alarmnih i video sistema.

Monitoring centar pruža podršku 24/7

Monitoring centar pruža podršku 24/7 (Foto: G4S)

Brigu o zaštiti vaše imovine u uslovima narastajućeg nasilja, provala i razbojništava, G4S u Srbiji preuzima u potpunosti - misija ove kompanije je obezbeđivanje najvišeg nivoa vaše bezbednosti. Ukoliko dođe do alarmne situacije monitoring centar usmerava patrolni tim mobilnog obezbeđenja u ugroženi objekat, istovremeno obaveštavajući korisnika, policiju i, ako je potrebno, hitnu pomoć ili vatrogasnu službu.

Hikvision protivprovalni sistemi pripadaju najmodernijoj generaciju alarmnih sistema koji se na kontrolni centar povezuju preko više nadziranih IP kanala komunikacije. Podržane su veze putem žične ili bežične internet veze, kao i korišćenje integrisanog 4G modema. U slučaju prekida napajanja ili komunikacije operateri bivaju obavešteni o tom incidentu čime je rizik od sabotaže značajno umanjen.

G4S je prvi, a za sada i jedini, kontrolni centar sa punom IP podrškom za Hikvision protivprovalne sisteme sa integrisanom video-verifikacijom. Ovo znači da će operateri odmah po prijemu detaljne informacije o alarmu biti u mogućnosti da putem video-klipa koji je poslat iz centrale provere stanje u štićenom prostoru. Za povezane sisteme G4S pruža i uslugu tehničkog održavanja i on-line podršku.

Kontrolni (monitoring) centar je služba koja daljinski nadzire štićene objekte 24h dnevno. Opremljen je najsavremenijim tehničkim sredstvima zahvaljujući kojima u slučaju registrovanja bilo kakve incidentne situacije (poput provale, požara itd.) omogućava brzu i pravovremenu reakciju.

Kontrolni centar održava stalnu vezu sa interventnim patrolnim timovima na terenu i koordinira njihov rad.

Na svakom objektu u koji je ovaj sistem uveden nalazi se nalepnica sa natpisom "Objekat obezbeđuje G4S", kao preventivno upozorenje.

G4S ima najveći broj interventnih timova na teritoriji cele Srbije. Pravovremena reakcija je ključ.

Monitoring centar pruža podršku 24/7 i funkcioniše nezavisno od nestanka struje i sličnih situacija. Ponuda ove kompanije uključuje i osiguranje u slučaju požara, poplave i krađe.

Više od 5.000 zadovoljnih G4S klijenata govori o kvalitetu usluge.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;