IZOLACIJA-468X60-BANNER

Sion Net ozvaničio saradnju sa italijanskom kompanijom Gewiss

20.06.2022.

Ovom prilikom želimo da Vas informišemo da je SION NET d.o.o. Beograd imao zapažen nastup na proteklom Međunarodnom sajmu građevinarstva, koji je održan krajem aprila ove godine u Beogradu. Sajam građevinarstva je međunarodna manifestacija koja obuhvata najrazličitije segmente građevinske indsutrije - od istraživanja do projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u viskogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih elektro-komponenti i rešenja, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Sion net je ozvaničio saradnju sa kompanijom GEWISS

Sion net je ozvaničio saradnju sa kompanijom GEWISS (Foto: Sion net)

Kao kompanija sa višedecenijskim iskustvom Value Add distributera za veliki broj globalnih brendova iz oblasti IT/ICT, SON NET je nedavno proširio portfolio i ozvaničio saradnju sa italijanskim proizvođačem niskonaponske elektrogalanterije, kompanijom GEWISS. Ova multinacionalna kompanija sa sedištem u Bergamu (Italija) osnovana je davne 1970. godine i ima veliki broj fabrika lociranih u Evropi. Strateško pozicioniranje proizvodnje u Evropi se u vremenima velikih izazova u lancu isporuke ispostavilo kao izuzetno veliki benefit zbog dostupnosti opreme i rešenja krajnjim korisnicima.

Na sajmu su, pored elektrogalanterije, zainteresovanima bila predstavljena i IoT, Smart Home i Smart Business rešenja kompanije GEWISS, a najveću pažnju prisutnih je privukla ponuda elektropunjača za automobile. GEWISS sledi principe održivog poslovanja promovišući kao osnovne kompanijske vrednosti integritet, izvrsnost i održivost.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


TOTPROMET-CHAMELEON-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jovan Vranjes 01.02.2023.
Zemljiste je bilo opstinsko,kupili smo ga i...
Pablo 01.02.2023.
Nema gradnje nikakve gospodo preduzetnici. ...
Nena 31.01.2023.
Ima li nade da se u Sadovima kod zeleznicke...
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...

;