PRIJAVA-468X60-BANNER
AD ALPRO VLASENICA
AD ALPRO VLASENICA
75440 VLASENICA, BIH
NJEGOŠEVA B.B.

+387 56 733040, DIREKTOR
+387 56 733750, LOGISTIKA
+387 56 710571, TEHNIČKA PODRŠKA
+387 33 766 275, SARAJEVO
+387 51 508 630, BANJA LUKA
+387 56 733196
DRAGAN CRNJANSKI, direktor
EDISA MERDAN, marketing koordinator

AD ALPRO VLASENICA

Neprekidno širenje na nova tržišta, osvajanje novih kupaca, postizanje visokih standarda u kvalitetu proizvoda i usluga, a sve to uz zaštitu životne sredine, misija je preduzeća Alpro iz Vlasenice, a koje se bavi proizvodnjom aluminijumskih profila.

Preduzeće je osnovano 1977. godine, kada je počela i izgradnja objekta i proizvodnih postrojenja, a u njemu je zaposleno 123 ljudi.

Početkom 2004. godine, u procesu privatizacije, Alumil grupacija postaje većinski vlasnik Alpra, tako da je on danas sastavni deo grupacije koja je najveći proizvođač arhitektonskih aluminijumskih profila na području jugoistočne Evrope.

Od osnivanja do danas, kompanija je stalno investirala u opremu i nova znanja iz oblasti proizvodnje i upotrebe aluminijumskih profila, kako bi u svakom trenutku pratili i primenili svetske tokove.

U svom razvojnom putu prošli su kroz nekoliko faza. Od uslužnog ekstrudiranja profila do dizajniranja vlastitih sistema arhitektonskih profila.

U svom proizvodnom programu imaju veliku lepezu različitih profila, kao što su standardni profili, profili za vrata i prozore sa i bez termičkog prekida, profili za ograde, klizna vrata i prozore, profili za fasade, pregradne zidove te profili za elektro, mašinsku i auto industriju.

Proizvodi aluminijumske profile sa i bez termičkog prekida koji su namenjeni za:

  • aluminijumska vrata i prozore
  • aluminijumska vrata i prozore sa termičkim prekidom
  • klasične, strukturalne i polustrukturalne fasade
  • klizna vrata i prozore
  • ograde
  • okapnice za drvene prozore i vrata
  • autokaroserijske stranice
  • unutrašnje pregradne zidove
  • sajamske konstrukcije

Standardni aluminijumski profili (cevi, šipke, L, T, U, Z profili, lajsne za crnu bravariju), profili za elektro i mašinsku industriju, profili na osnovu konstrukcije kupca, površinska zaštita aluminijumskih profila postupkom eloksaže i plastifikacije, savijanje lučnih pozicija od aluminijumskih profila, izrada različitih konstrukcija od aluminijumskih profila.


 office@alpro-vl.com
 www.alumil.ba

KATEGORIJE