INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Alumil grupacija u Bosni i Hercegovini - uspešno poslovanje uz nove investicije

12.04.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Grupacija ALUMIL je  prisutna u BiH od 2004. godine postavši najveći akcionar A.D. "Alpro" iz Vlasenice. A.D. "Alpro" je jedan od lidera u proizvodnji aluminijumskih profila u BiH a proizvodni program se odvija u četiri celine: ekstruzija, anodizacija, plastifikacija i pogon za izradu pribora i profila sa termičkim prekidom. Osim “Alpra”, u okviru ALUMIL grupacije u BiH posluje i D.O.O. "BH ALUMINIUM".

Uspešno poslovanje i dobri poslovni rezultati ALUMIL Grupacije u BiH nastavljeni su i tokom 2020. godine, koja je donela nove izazove, do sada nepoznate. Neočekivana pandemija donela je brojne promene u naš svakodnevni život kao i potrebu da preispitamo svoje navike i postupke, uz prilagođavanje novonastalim okolnostima.                   

Uz borbu protiv virusa, fokus je stavljen i na poslovne ciljeve što je rezultiralo dobrim rezultatima uprkos pandemiji. Danas ALUMIL grupacija u BiH ima više zaposlenih nego na početku krize. 

Mašina za savijanje aluminijumskih profila - CNC 3D 3 in 1

Mašina za savijanje aluminijumskih profila - CNC 3D 3 in 1

Osim toga, u toku 2020. godine planski su realizovane mnoge investicije, a neke od njih pogledajte u nastavku.

U funkciju stavljena najsavremenija automatska mašina za savijanje aluminijumskih profila (CNC 3D 3 in 1) - nova mašina za savijanje aluminijumskih i PVC profila poseduje upravljačke 3D kamere i bezbedonosnu 3D kameru koje omogućavaju automatsko upravljanje, automatsku kontrolu i bezbedan rad na mašini od početka do kraja procesa savijanja profila. Automatski počinje, meri, kontroliše i zaustavlja proces savijanja onda kada se postigne željena dimenzija luka.

  • Dve upravljačke 3D kamere – pametno upravljanje i automatska kontrola procesa savijanja,
  • Mašina automatski počinje, meri, kontroliše i zaustavlja proces savijanja kada postigne željene dimenzije luka.
  • Laserski uređaj milimetarski precizno određuje sredinu luka za apsolutnu simetričnost.

Nova Poslovna jedinica u Bijeljini

Nova Poslovna jedinica u Bijeljini

Sa radom počela nova Poslovna jedinica u Bijeljini - uz Centralu u Vlasenici i poslovne jedinice u Sarajevu i Banja Luci, Alumil sada ima i treću Poslovnu jedinicu u Bosni i Hercegovini. U julu 2020. godine sa radom je počela i Poslovna jedinica u Bijeljini koja se nalazi na adresi Hase bb. Poslovna jedinica raspolaže sa odgovarajućim magacinskim prostorom i kancelarijama. ALUMIL ovim ostvaruje svoj primarni cilj - da na najbolji način izađe u susret svim potrebama svojih poslovnih partnera i na prostoru regije Bijeljina.

Renoviranje i modernizacija  magacinskog prostora u Sarajevu  - najveći deo radova realizovan je do kraja 2020. godine.

Obnovljen vozni park – u funkciju je stavljeno više namenskih vozila za potrebe službi proizvodnje, logistike i prodaje, kako u Centrali tako i u svim poslovnim jedinicama.

I u narednom periodu ALUMIL grupacija  u BiH nastaviće da "gradi savršenstvo svakog dana" fokusirajući se predano na svoje ciljeve u skladu sa potrebama i očekivanjima svojih poslovnih partnera.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;