INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Održani „INFO DANI“ u Alumilu

08.12.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Uviđajući potrebu što bolje komunikacije sa partnerima, ALUMIL već tradicionalno devetu godinu za redom organizuje promociju u vidu „INFO DANA“ u Bosni i Hercegovini. U ovoj godini „INFO DAN“ je organizovan u periodu od 22.11. do 04.12.2017. godine na tri lokacije i to u predivnim ambijentima: Jahorina - hotel Termag, Bijeljina - Etno selo Stanišići i Banja Luka - hotel Bosna. Promocijama je prisustvovalo preko 70 firmi iz Bosne i Hercegovine sa oko 140 predstavnika, što za Alumil predstavlja veliko zadovoljstvo.

Na ovogodišnjim „INFO DANIMA“ partneri su informisani o novitetima u ponudi, budućim pravcima u tehnološkom razvoju kao i razvoju arhitektonskih aluminijumskih sistema. Posebna pažnja je stavljena na aktuelne serije iz „SMARTIA“ grupe sistema, koje predstavljaju rešenja sa mnogo inovativnih karakteristika i visokih performansi, tako da su tema prezentacije bili sledeći sistemi:

  • „WOODEE“ - potpuno novi sistem (primenjuje se za podne obloge, zidne obloge i ograđivanje prostora),
  • „FC50“ ograde,
  • „M8200“ ograde i
  • „PG120F“ – Pergole sa fiksnim lamelama.

Iskorišćena je prilika da se poslovni partneri informišu o novom sistemu za prozore i vrata iz grupe „SMARTIA“, a to je sistem „S67“. Radi se o sistemu koji ispunjava sve zahteve čak i najzahtevnijih tržišta, a u prodaju će biti pušten u 2018. godini. Pored ovog sistema, ponuda Alumil-a u Bosni i Hercegovini će biti obogaćena i PVC profilima nemačkog proizvođača WINGO, koji će takođe biti u ponudi od 2018. godine.

Partneri su informisani i o najnovijim projektima koji su realizovani sa ALUMIL serijama profila. Ono na šta je grupacija posebno ponosna je projekat izmene prozora na zgradi GOOGLE-a u Njujorku. Za ovaj projekat su dizajnirani posebni hi-tech prozori koji su po svojim karakterisitkama bez premca u svetu. Pored ovog projekta, predstavljeni su i drugi projekti koji su realizovani u SAD, Bliskom istoku, Kazahstanu, Turskoj i Evropi.

Tokom prijatnog druženja razmenjena su mišljenja, iskustva i stavovi o primeni proizvoda i očekivanjima o budućim tržišnim kretanjima.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;