PRIJAVA-468X60-BANNER
STRUCTURA CONCEPT
STRUCTURA CONCEPT
11118 BEOGRAD, SRB
JUŽNI BULEVAR 84

069 2013 423
IVAN TANASKOVIĆ, zastupnik

STRUCTURA CONCEPT

Structura Concept nudi kompletnu uslugu – od koncepta, planiranja i dizajna do realizacije grinfild ili braunfild projekata. Specijalizovani su za rešenja po principu ključ u ruke za trgovinu i industriju: proizvodnju, logistiku i energetsku infrastrukturu.

Svoje arhitektonske i građevinske veštine vide kao alate za razumevanje potreba klijenta i krajnjeg korisnika, ali i kao sredstvo za pretvaranje vizije u stvarnost. Svaki zadatak je prilika da obogate živote novim mogućnostima i većom udobnosti zajedničkim istraživanjem novih opcija.

Pristup Structura Concepta je da razume potrebe klijenata i odgovori na njih efikasno i kreativno, tražeći svaku priliku za poboljšanje u svim fazama procesa. Ova bliska saradnja sa klijentom rezultira organizacionim, arhitektonski i tehnički zdravim odgovorom na razjašnjenu hijerarhiju potreba, što dovodi do građevinskog projekta sa prirodnim "osećajem" i prijatnim izrazom.

U toku programiranja i dizajna, klijentima se predstavlja realna vizija tako da faza izgradnje postaje prirodni sledeći korak.

Structura Concept insistira na primeni pristupa zasnovanog na vrednosti. Pokazalo se da je ovo vredno vremena i da podstiče veću kreativnost i omogućava njenu integraciju u proces izgradnje kad god je to u interesu svih strana u projektu. Arhitektonsko projektovanje je uvek bilo izazvano malim budžetima – sa dobrim razlogom – ali suviše često rokovi i dizajn imaju tendenciju da služe interesima građevinskih firmi, a ne da se fokusiraju na trajne vrednosti korisnog prostora i prijatno izgrađenog okruženja.

Pristup Structura Concepta pojednostavljuje i donosi veću efikasnost celom procesu komunikacije između različitih konsultanata na projektu. Ovo priprema teren za nesmetan prelazak sa dizajna na izgradnju. Sve je dodatno stimulisano dovođenjem mogućih izvođača kao značajnih učesnika u procesu projektovanja u ranoj fazi, dodajući dimenziju veće finansijske sigurnosti projektu.