Rekonstrukcija Bulevara Konstantina Velikog u Sremskoj Mitrovici do kraja novembra

05.11.2013. | E-kapija

Rekonstrukcija saobraćajnice u Bulevaru Konstantina Velikog u Sremskoj Mitrovici, od Crvene česme do Gajeve ulice, privodi se kraju, a ako vremenski uslovi dozvole, završetak radova se očekuje do kraja novembra.

Trenutno se priprema teren za asfaltiranje, a paralelno sa tim, urađena je i atmosferska kanalizacija. Uskoro sledi postavljanje rasvete, koja je u sastavu Bulevara. U rekonstukciju je investirano oko 50 miliona dinara, a izvođači radova su "Vojvodina put - Strabag".

Saobraćaj je zasad preusmeren na druge putne pravce, do završetka radova, a kako kažu u Direkciji za izgradnju grada Sremska Mitrovica, ukoliko se dogode vremenske neprilike pa radovi ne budu završeni u predviđenom roku, deo puta kod Gajeve ulice biće posut rizlom i pušten za saobraćaj putničkih vozila.

Prema rečima predsednika Skupštine grada Sremska Mitrovica, Milana Kovačevića, uređenje ovog dela saobraćajnice predstavlja dobar preduslov za nastavak izgradnje puta koji prolazi kroz Laćarak, u dužini od 5 km. On je dodao kako očekuje da će biti obezbeđena sredstva i za rekonstrukciju laćaračkog puta, a da bi radovi mogli početi već sledeće godine.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Ujka Vasa 20.10.2020.
Bojler je odličnog kvaliteta. Vreme je da ...
mile 15.10.2020.
Lepsa je nasa na Slaviji.
Bojan 17.09.2020.
Rokovi su prosli...zjape rupe, tu i tamo na...
Andrea 13.09.2020.
Svidja mi se ova ideja ali ne znam koliko j...
Žilijen 09.09.2020.
Da li ima neka informacija o ovom tenderu? ...