Rekonstrukcija Bulevara Konstantina Velikog u Sremskoj Mitrovici do kraja novembra

05.11.2013. | E-kapija

Rekonstrukcija saobraćajnice u Bulevaru Konstantina Velikog u Sremskoj Mitrovici, od Crvene česme do Gajeve ulice, privodi se kraju, a ako vremenski uslovi dozvole, završetak radova se očekuje do kraja novembra.

Trenutno se priprema teren za asfaltiranje, a paralelno sa tim, urađena je i atmosferska kanalizacija. Uskoro sledi postavljanje rasvete, koja je u sastavu Bulevara. U rekonstukciju je investirano oko 50 miliona dinara, a izvođači radova su "Vojvodina put - Strabag".

Saobraćaj je zasad preusmeren na druge putne pravce, do završetka radova, a kako kažu u Direkciji za izgradnju grada Sremska Mitrovica, ukoliko se dogode vremenske neprilike pa radovi ne budu završeni u predviđenom roku, deo puta kod Gajeve ulice biće posut rizlom i pušten za saobraćaj putničkih vozila.

Prema rečima predsednika Skupštine grada Sremska Mitrovica, Milana Kovačevića, uređenje ovog dela saobraćajnice predstavlja dobar preduslov za nastavak izgradnje puta koji prolazi kroz Laćarak, u dužini od 5 km. On je dodao kako očekuje da će biti obezbeđena sredstva i za rekonstrukciju laćaračkog puta, a da bi radovi mogli početi već sledeće godine.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Šebek Snežana 08.06.2021.
Šta od dokumentacije treba priložiti uz pri...
Saša 04.06.2021.
Eto mu politike, sad će reći da mi nismo mo...
Nina 04.06.2021.
Imam kucu od 70 kvadrata treba se promeniti...
Nina 04.06.2021.
Kako se prijaviti na koj br ili kako vec
Milan 01.06.2021.
Cena po m2 i cena lepka
Koliko otprili...