IZOLACIJA-468X60-BANNER

Rekonstrukcija Bulevara Konstantina Velikog u Sremskoj Mitrovici do kraja novembra

05.11.2013. | E-kapija

Rekonstrukcija saobraćajnice u Bulevaru Konstantina Velikog u Sremskoj Mitrovici, od Crvene česme do Gajeve ulice, privodi se kraju, a ako vremenski uslovi dozvole, završetak radova se očekuje do kraja novembra.

Trenutno se priprema teren za asfaltiranje, a paralelno sa tim, urađena je i atmosferska kanalizacija. Uskoro sledi postavljanje rasvete, koja je u sastavu Bulevara. U rekonstukciju je investirano oko 50 miliona dinara, a izvođači radova su "Vojvodina put - Strabag".

Saobraćaj je zasad preusmeren na druge putne pravce, do završetka radova, a kako kažu u Direkciji za izgradnju grada Sremska Mitrovica, ukoliko se dogode vremenske neprilike pa radovi ne budu završeni u predviđenom roku, deo puta kod Gajeve ulice biće posut rizlom i pušten za saobraćaj putničkih vozila.

Prema rečima predsednika Skupštine grada Sremska Mitrovica, Milana Kovačevića, uređenje ovog dela saobraćajnice predstavlja dobar preduslov za nastavak izgradnje puta koji prolazi kroz Laćarak, u dužini od 5 km. On je dodao kako očekuje da će biti obezbeđena sredstva i za rekonstrukciju laćaračkog puta, a da bi radovi mogli početi već sledeće godine.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;