INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Apatin: Popravljaju se krovovi i instalacije

19.09.2013. | Dnevnik

U toku leta za adaptaciju školskih objekata na području apatinske opštine uloženo je 16 miliona dinara. U Osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin" popravljene su vodovodne i kanalizacione instalacije, a takođe i instalacije centralnog grejanja i električni vodovi. Za ove radove izdvojeno je blizu dva miliona dinara. Najviše novca je izdvojeno za OŠ "Ivan Goran Kovačić", nešto više od sedam miliona, jer je između ostalog, na ovoj školi zamenjen krov koji je prokišnjava. Rekonstrukcija krova još je u toku i očekuje se da će radovi uskoro biti gotovi.

Krov je popravljen i na OŠ "Jožef Atila" u Kupusini, a molerski i drugi sitni radovi obavljeni su u OŠ "Kiš Ferenc" u Svilojevu, dok su u prigrevačkoj osnovnoj školi "Mladost" zamenjene električne instalacije.

U zgradama apatinske gimnazije "Nikola Tesla" i u Srednjoj tehničkoj školi sa domom učenika popravljeni su vodovod, kanalizacija i centralno grejanje. Stolarija je zamenjena u Srednjoj građevinskoj školi, a otklonjeni su i kvarovi na istalacijama od vodovodnih do električnih i okrečene su učionice.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;