Rekonstrukcija bečejskog vrelovoda (video)

05.09.2013. | RTV

Novu grejnu sezonu dobar deo korisnika usluga bečejske Toplane dočekaće sa manje zebnje da će im stanovi biti hladni zbog čestih havarija na vrelovodnoj mreži. A od prvog januara plaćaće račune po novom sistemu. Uoči nove grejne sezone u Bečeju započeti su radovi na rekonstrukciji dela dotrajale vrelovodne mreže na kojoj je prethodnih godina bilo mnogo havarija.

Dejan Vuković, direktor JP "Toplana" Bečej kaže da je ukupna dužina trase oko 570 metara a da će uz neke priključne vodove zameniti i oko 1500 metara cevi. Ukupna vrednost radova je 29.200.000 dinara koji su izdvojeni iz opštinskog budžeta.

"Ova investicija je vrlo značajna i finansijski najkrupnija u ovoj budžetskoj godini. Ona je logičan nastavak prethodnih aktivnosti kada je rekonstruisan deo vrelovoda do Trga čilag", kaže Vuk Radojević, predsednik Opštine Bečej.

U Toplani ističu da su i ovi radovi na vrelovodu preduslov ka ostvarivanju krajnjeg cilja priključivanje čitavog sistema na bunar geotermalne vode koji je izbušen za buduću banju.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Marko 14.04.2021.
Kako se prijaviti za zamenu stolarije na ku...
Tanja 14.04.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije, i ...
Ako ministarka bude dinamicna kaokada je bi...
Adrijana 13.04.2021.
Kako da se prijavim za subvenciju promene s...
Ivan 13.04.2021.
Gde se prijaviti za stolariju i izplciju ku...