INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Nastavlja se rekonstrukcija stadiona "Karađorđe"

19.08.2013. | E-kapija

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević razgovarao je pre nekoliko dana sa rukovodstvom Fudbalskog kluba "Vojvodina" o rekonstrukciji stadiona "Karađorđe", obeležavanju sto godina kluba, budućoj poseti delegacije UEFA, kao i o inicijativi navijača da se postavi video bim u centru grada, za emitovanje utakmice protiv moldavskog "Šerifa".

Kako se navodi u saopštenju kabineta gradonačelnika, delegacija UEFA treba da oceni da li stadion "Karađorđe" zadovoljava standarde da se na njemu održavaju utakmice Lige Evrope.

- Razgovarali smo i o celovitom rešenju pitanja uređenja stadiona "Karađorđe". JP "Poslovni prostor" je rebalansom budžeta dobilo sredstva od Grada da pokrene postupak izrade master plana, kako bi se konačno pripremila dokumentacija na osnovu koje može da se celovito uredi stadion, kako bi i fudbaleri i atletičari imali dobre uslove, a i da reprezentacija Srbije može da igra utakmice – istakao je gradonačelnik Miloš Vučević i dodao da Grad podržava inicijativu navijača za postavljanje video bima u centru Novog Sada, i da će to biti omogućeno ukoliko bude televizijskog prenosa utakmice.

Potpredsednik FK Vojvodina Dušan Vlaović istakao je da je veoma zadovoljan saradnjom sa Gradom, te da se nada da će radovi na "Karađorđu" biti uspešno završeni, i da će spremno dočekati delegaciju UEFA koja dolazi iduće sedmice i od čijeg mišljenja zavisi da li će biti dobijena licenca za odigravanje utakmica Lige Evrope.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;