INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

U Čačku završen bazen za neplivače

28.06.2013. | Ozon Press

Čačanska firma Vodoiženjering završila je izgradnju bazena za neplivače. Investica vredna oko tri miliona dinara završena je za manje od tri meseca i pored loših vremenskih ulova koje smo imali početkom proleća. Direktor SRC Mladost Aco Jakovljević zadovoljan je novim objektom koji su dobili Čačani na korišćenje, ističući da rukovodstvo ove ustanove ulaže maksimalne napore da svake godine sugrađanima ponudi nešto novo.

 - Bazen za neplivače je završen i sugrađani će moći da ga koriste čim to vremenski uslovi dozvole. Bazen je koštao oko tri miliona dinara, i to je otprilike iznos koji ulažemo svake godine. Ovim bazenom zaokružena je kompletna ponuda na kompleksu bazena – rekao je direktor SRC Mladost.

Bazen je površine 80m2 i dubine je oko 1m sa svim prelivima. Ugrađene su četiri nove tehnološke jedinice: automatska dopuna i automatsko hlorisanje, što do sada nije bio slučaj na našim bazenima, ugrađena je oprema za održavanje i popravku kvaliteta vode i uređaji za vertikalnu filtraciju vode. Bazen za neplivače urađen je u mozaik pločicama, i ima tri atrakcije: pečurku i vazdušne jastučiće, dok će sledeće godine biti ugrađen i lastin rep.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;