SFSOPLATE-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Završen stambeni kompleks "Trio" u Beogradu

25.06.2013. | E-kapija

Građevinsko preduzeće "Aradinović", koje je u poslednjih deset godina, izgradilo i uselilo više od 5.000 stanova, završilo je još jedan reprezentativan projekat u Beogradu – stambeni kompleks "Trio", saopšteno je iz tog preduzeća.

Taj kompleks smešten je u ulici Slanački put, u delu Beograda poznatom kao Višnjička banja. Na samo 6 km od Trga Republike i 700 metra od Dunava, Višnjička banja u poslednjim godinama sve više dobija na popularnosti kod onih koji žele da se sklone od gradske buke a, pritom ostanu u vezi sa svim gradskim dešavanjima.

Stambeni kompleks "Trio" čini 160 stanova različitih struktura, raspoređenih u tri lamele koje čine jednu arhitektnosku celinu. Stanovi su projektovani tako da zadovolje potrebe savremene porodice i moderan tempo života. U blizini kompleksa su vrtić, škola, reka, kao i nekoliko autobuskih linija. Tržni centar "Karaburma" nalazi se na oko 3km od kompleksa "Trio", a u blizini je planirana i izgradnja tržnog centra Višnjička Plaza.

- Naš cilj je bio da na tržištu stanova u Beogradu ponudimo visok kvalitet izgradnje po pristupačnim cenama. U svetu je trend da se porodice odlučuju za život u mirnijim gradskim zonama i kvartovima koji pružaju sve na jednom mestu, tako da i u Beogradu sve više imamo kupaca za ovakve stanove – rekao je Aleksandar Mirković, direktor GP "Aradinović", povodom završetka kompleksa "Trio".

U GP "Aradinović" kažu da je na zelenoj površini oko kompleksa planirana izgradnja teniskih terena i igrališta za decu, dok je jedan od poslovnih prostora u prizemlju namenjen za fitnes klub i igraonicu. U kompleksu "Trio" ima još oko 40 stanova namenjenih prodaji i oni se mogu kupiti putem komercijalnih ali i subvencionisanih stambenih kredita.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;