IZOLACIJA-468X60-BANNER

Podgorički "Bemax" gradi apartmanski kompleks na Luštici

19.06.2013. | seebiz.eu

Belgijska kompanija "Besix Group", glavni izvođač radova projekta "Luštica Bay", izabrala je lokalnog podizvođača radova podgorički "Bemax" za izgradnju apartmanskog kompleksa u budućoj marini projekta "Luštica Bay".

- "Besix" i podizvođač "Bemax" će biti nosioci prve faze projekta tokom koje ćemo gledati kako nastaju održivi, ekološki ispravno izgrađeni apartmani, gradske kuće i vile u okolini starog zaliva Trašte. Naša kompanija je posvećena unapređenju i uključivanu lokalnih zajednica u projekte, pa očekujemo da će lokalni izvođač blisko sarađivati sa arhitektama, zanatlijama i radnicima na izgradnji, kako bi bili sigurni da "Luštica Bay" ostaje autentičan proizvod koji u potpunosti zadržava lepotu svog prirodnog okruženja – kazao je izvršni direktor kompanije "Luštica Development" AD Samuel Mayer.

U projekat "Luštica Bay" do sada je uloženo oko 27 miliona evra. Izgrađeni su pristupni putevi, otvoren golf driving range i raščišćen teren za svih 18 rupa budućeg golf igrališta. Za projektovanje golf terena angažovana je kompanija "Gary Player Design".

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;