INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Pajtić u Odžacima: Za saobraćajnice i ulice 150 miliona dinara (video)

10.05.2013. | RTV

Predsednik Vlade Vojvodine dr Bojan Pajtić posetio je opštinu Odžaci, povodom završetka projekta opremanja radne zone i izgradnje i obnove saobraćajnica i ulica. Za tu namenu, Pokrajina je na teritoriji opštine Odžaci uložila 150 miliona dinara.

"Najbolji način da se obeleži datum – Dan Evrope, jeste završetak jednog od najvećih projekata u Vojvodini. Opština Odžaci je za poslednjih godinu-dve dana postala atraktivna destinacija za ulaganje, zahvaljujući tome što smo, kako se to čini i u drugim evropskim zemljama, upodobili infrastrukturu sa onim što su standardi i zahtevi samih investitora. Opština Odžaci ima budućnost i dalje ćemo predano raditi na tome da, pored perspektivnih fabrika koje su već ovde, dođu i drugi investitori i iskoriste benefite našeg rada", rekao je predsednik pokrajinske vlade.

Radna zona u Odžacima je kompletno infrastrukturno opremljena, što je bio preduslov za oživljavanje privrednih aktivnosti. Zato je Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine investirao 30 miliona dinara u izgradnju vodovodne i kanalizacione mreže, putnu infastrukturu i izgradnju atmosferske kanalizacije.

U opštini Odžaci, u pet naseljenih mesta: u radnoj zoni, u Odžacima, Laliću, Deronjama, Bačkom Brestovcu i Bogojevu, Fond za kapitalna ulaganja uložio je 120 miliona dinara u izgradnju ili revitalizaciju 31 ulice, u dužini od 18 kilometara.

Pajtić, v.d. direktora Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nebojša Malenković i predsednica Opštine Ožaci Izabela Šerić obišli su danas poslednju od 31 ulice, u kojoj se završavaju radovi na njenom proširenju i asfaltiranju. U pitanju je Ulica Žarka Zrenjanina, koja je za stanovnike Odžaka posebno važna jer vodi do dečjeg vrtića.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;