INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Izgradnja bazena u Rumi – kupanje od jula 2013

29.01.2013. | Dnevnik

Na rumskom izletištu Borkovac izgradnja bazena i propratnih objekata ide planiranim tokom i ako se nastavi ovaj tempo izgradnje, rok će biti ispoštovan, a Rumljani će moći da se kupaju od jula ove godine. Izgradnja bazena počela je 2. aprila 2012. godine, a prva faza obuhvata bazen na otvorenom, svlačionice, tribine, sanitarne čvorove, teretanu, restoran i rekonstrukciju prilaznog puta od kraja Orlovićeve ulice do bazena i izgradnju parking prostora.

Za prvu fazu radova iz opštinske kase je izdvojeno oko 290 miliona dinara, a celokupni projekat vredi 340 miliona dinara. Rekonstrukcija prilaznog puta urađena je planiranom dinamikom, a put se sa četiri proširio na 5,5 metara sa ivičnjakom.

- Dinamika radova se poštuje, ni dana nisu prekoračeni rokovi, ako se nastavi ovim tempom, svi radovi će biti završeni na vreme i kupaćemo se na ovom objektu u julu. U aprilu je ovde bila livada, a sada su tu hiljade kubika betona i podignuti su svi objekti koji su predviđeni prvom fazom radova sa velikim i dečijim bazenom – istakao je prvi čovek rumske opštine Goran Vuković.

Direktorka Javnog preduzeća za građevinsko zemljište i puteve Ruma, Nada Harš, je dodala da su oni kao investitori veoma zadovoljni dinamikom izgradnje i kvalitetom radova, i da sve probleme rešavaju u hodu sa izvođačima radova, a posao je poveren novosadskoj firmi "Graditelj" i beogradskoj "Projektomontaža".

- Svega nekoliko dana smo usporili sa poslom, kada su bile obilne snežne padavine, a svakodnevno na izgradnji ovog objekta radi više od 40 građevinaca. Poštujemo dinamiku radova i za sada sve ide planiranim tokom – naglašava šef gradilišta Igor Pejanović.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;