INFONET-468X60-BANNER

Sportsko-rekreativni centar "Zmijanac" u Boljevcu biće završen do kraja 2012. godine

10.05.2012. | E-kapija

Opština Boljevac planira izgradnju sportsko-rekreativnog centra "Zmijanac" na istoimenoj reci koji će višestrukim sadržajima unaprediti život građana u tom mestu.

Kada bude kompletno završen, centar će se sastoji iz više delova: gradskog kupališta, platoa i sportskih igrališta.

- Kupalište je već završeno tokom prošle godine, u toku su radovi na platou oko kupališta u okviru koga je predviđena i izgradnja parka, a opština je raspisala tender za izvođače radova kako bi se pristupilo i izgradnji sportskih terena za rukomet i odbojku. Uz izgradnju ovih terena biće urađene i instalacija atmosferske kanalizacije i spoljne instalacije vodovoda - kaže Žaklina Dobrić, stručni saradnik u Odeljenju za urbanizam opštine Boljevac.

Park je, prema njenim rečima, namenjen svim žiteljima opštine, kao mesto na kojem mogu da se opuste i uživaju u šetalištu, parku i sportskim aktivnostima.

Izgradnju terena finansiraće opština preko sredstava koje je obezbedilo Ministarstvo turizma, dok je gradsko kupalište izgrađeno zahvaljujući sredstvima NIP-a.

Previđeno je da planirani radovi budu završeni do kraja godine, a Dobrić kaže da se nadaju da će se tokom 2013. pristupiti i uređenju parka sa mini golf terenom i parking mestima za građane. Takođe, u budućnosti je u okviru sportsko-rekreativnog kompleksa planirana i izgradnja fitnes centra i restorana.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;