INFONET-468X60-BANNER
PLANET CAPITAL
PLANET CAPITAL
18108 NIŠ, SRB
BLAGOJA PAROVIĆA 12A

060 1122 333

PLANET CAPITAL

Iza projekta Planet Residence stoji kompanija Planet Capital, nastala iz firme Put Inženjering koja posluje već tri decenije na domaćem i inostranom tržištu. Zbog toga investicija u kondominijum Planet Residence potencijalnim kupcima pruža sigurnost.

"Kada imate partnera koji je godinama prisutan na našem tržištu i predstavlja sinonim za kvalitet u izgradnji i odgovornost, možete bezbrižno zakoračiti u budućnost", ističu u kompaniji Planet Capital. Profesionalci u prodajnom timu kompanije su uz potencijalnog kupca od prvog do poslednjeg koraka kupoprodajnog procesa - od odabira stambene jedinice do primopredaje ključeva. Kancelarija za sve vidove informacija nalazi se na adresi Blagoja Parovića 12a u Nišu.

Stambeno-poslovni kompleks Planet Residence projektovan je kao kondominijum zatvorenog tipa, sa privatnim dvorištem, recepcijom, profesionalnim održavanjem i obezbeđenjem 24/7, tako da budućim stanarima pruža maksimalni osećaj sigurnosti i privatnosti. U kompleksu će biti 420 stambenih jedinica različitih struktura, od studija do petosobnih i penthouse stanova. Osmišljen je tako da odgovara različitim potrebama svih generacija i različitim životnim stilovima. U okviru kompleksa naći će se ekskluzivni SPA centar sa bazenom za odmor i relaksaciju komercijalnog karaktera. Privatna garaža ima više od 500 parking mesta standardne površine 2.5x5 metara.

Za izgradnju se koriste prirodni materijali najviše klase, uz velike staklene površine koje naglašavaju eleganciju životnog prostora ispunjenog svetlošću. Spoljašnjost kompleksa odlikuje moderna fasada. Druga glavna karakteristika objekta vidljiva spolja su velike staklene površine i panoramski prozori, koji daju stambenim jedinicama dobru osvetljenost i prijatnost za život.

Kompleks Planet Residence daje gradskom ambijentu posebnu estetsku vrednost i postaje novi simbol grada Niša. Projekat je na lokaciji sa dobrim komunikacijskim vezama sa važnim gradskim sadržajima i svim delovima grada. Neprocenjiva prednost kompleksa je blizina reke Nišave, parka, dečijih vrtića, škola, poslovno-trgovinskih objekata i medicinskih ustanova. Planirani završetak objekta je u avgustu 2024. godine.