INFONET-468X60-BANNER

Izgradnja bazena u Rumi počinje 2. aprila

21.03.2012. | E-kapija

Juče su u Gradskoj kući u Rumi svečano potpisani ugovori o izgradnji bazena u tom gradu. Od 11 ponuđača, koliko ih je učestvovalo sa ponudama za izgradnju, radovi su povereni grupi izvođača "Projektomontaža" iz Beograda i "Graditelj" iz Novog Sada, saopšteno je na sajtu opštine Ruma.

Potpisivanju su prisustvovali Siniša Zorić, generalni direktor "Projektomontaže", Ljupko Kalaba, direktor građevinskog preduzeća "Graditelj", direktorka Javnog preduzeća za građevinsko zemljište i puteve Ruma, Nada Harš, predsednik opštine Ruma, Goran Vuković i zamenik predsednika opštine Ruma, Dragan Kardaš.

U poslednjih dvadeset godina ovo je najveći projekat opštine Ruma. U prvoj fazi će biti izgrađen bazen na otvorenom, dok će posetiocima bazen biti na raspolaganju i u zimskom periodu pošto je predviđeno montažno pokrivanje bazena u drugoj fazi izgradnje.

Osim olimpijskog bazena na kom će moći da se održavaju sportska takmičenja, predviđena je i izgradnja manjeg bazena za decu. Za izgled bazena bila je zadužena firma "Projekt" iz Rume.

Kompleks na poznatom izletištu u Rumi će sadržati i sportske terene za tenis, rukomet, košarku i druge sportove, a u okviru centra će biti smešten i parking.

Radovi na izgradnji bazena počinju 2. aprila 2012. godine, a rok za završetak prve faze radova je jun 2013. godine. Vrednost projekta je 350 miliona dinara i u potpunosti se finansira iz budžeta opštine Ruma.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;