INFONET-468X60-BANNER
VECAR VILJUŠKARI
VECAR VILJUŠKARI
11080 BEOGRAD-ZEMUN, SRB
BATAJNIČKI DRUM 15. DEO 5

011 6300 489
062 439 737

VECAR VILJUŠKARI

Preduzeće Vecar s.r.l. osnovano je 1985. godine u Pordenoneu u Italiji, kao ekskluzivni distributer OM-PIMESPO viljuškara za regiju Friuli Venecija Đulija. U godinama koje su sledile, preuzimanjem zastupništva od nekoliko konkurentnih kompanija, koje su bile uključene u prodaju i održavanje viljuškara različitih brendova, i otvaranjem novih kompanija u Italiji (Vecar Due 1994., Rent 1995. i Vecar Tre 2003.godine), Vecar grupa je značajno proširila svoju mrežu maloprodaje i usluga  i dostigla više od 40% udela prodaje na domaćem tržištu. Grupa se na zahtev klijenata širi izvan Italije i u ostalim zemljama Evrope: Poljskoj (2005.), Rumuniji (2006.), Srbiji (2007.), Mađarskoj (2011.) i Ukrajini (2012.).

Vecar viljuškari, kao deo Vecar grupe, uspešno prenosi višegodišnje iskustvo u radu sa viljuškarima i magacinskom opremom na teritoriji Srbije već 15 godina. Ekskluzivni je zastupnik za viljuškare marke CESAB, jednog od brendova TOYOTA MATERIAL HANDLING GROUP, vodećeg svetskog proizvođača sa proizvodnim centrima u Italiji, Švedskoj i Francuskoj.

Prošle godine postaje ekskluzivni distrubiter platformi za rad na visini marke SINOBOOM, brenda premium kvaliteta sa proizvodnjom u Kini.

Osnovna delatnost Vecar viljuškara je prodaja, najam i servisiranje novih CESAB viljuškara i SINOBOOM platformi. Pored toga, kao delatnost izdvaja se i:

  • prodaja, najam i servisiranje korišćenih viljuškara ostalih proizvođača;
  • prodaja, najam i servisiranje mašina za pranje podova marke Fiorentini;
  • prodaja i najam dodatne opreme za viljuškare;
  • nabavka i ugradnja originalnih rezervnih delova;
  • nabavka, ugradnja i održavanje baterija i punjača;
  • svi tipovi usluga održavanja viljuškara (full service, programirano održavanje i održavanje po pozivu).

Više o Sinoboom platformama, kvalitetnim radnim platformama za siguran rad na visini

Kada je osnovan 2008. godine, Sinoboom je brzo postao jedna od vodećih kineskih kompanija u proizvodnji platformi za rad na visini. Sa šest linija proizvoda, uključujući teleskopske i artikulisane platforme, makazaste platforme, kamionske montirane platforme, pauk platforme i vertikalne platforme, Sinoboom nudi rešenja prilagođena različitim industrijskim sektorima kao što su građevinarstvo, infrastruktura, industrija, brodogradnja, petrohemija i mnogi drugi.

Kompanija je svoje poslovanje proširila na globalnom nivou 2009. godine otvaranjem pet filijala u Holandiji, Sjedinjenim Američkim Državama, Australiji, Singapuru i Koreji. Ubrzo su stekli priznanje, zauzevši 19. mesto na Access M20 listi 2019. godine, kao i ulazak na Plus 50 Globalnu listu proizvođača građevinske opreme 2020. godine.

Sinoboom je posvećen kontinuiranom napretku i unapređenju kroz tehnološke transformacije i inovacije u proizvodnom procesu, a kada je reč o kvalitetu, postavljaju se visoki standardi. Svi proizvodi su u skladu sa standardima CE, ANSI, CSA, KCS i AS, a svaki Sinoboom proizvod prolazi kroz više rigoroznih fabričkih testova i inspekcija kako bi se osigurala izvrsnost performansi, sigurnost i pouzdanost. Sve ovo čini Sinoboom pouzdanim partnerom za rad na visini.