INFONET-468X60-BANNER

Prvi ugovor u okviru projekta "Krovovi Beograda"

23.11.2011. | E-kapija

Danas bi trebalo da bude potpisan prvi ugovor u okviru projekta Krovovi Beograda između JP Gradsko stambeno i predstavnika stambene zgrade u Ulici Čede Mijatovića 1 na beogradskoj opštini Zvezdara.

"Projekat Krovovi Beograda nastao je kao odgovor Stambenog na veliki broj prijava korisnika koji se odnosi na prokišnjavanje krovova i fasada. Njegovom realizacijom biće rešeni problemi prokišnjavanja i sprovedeno kompletno investiciono sređivanje svih zajedničkih delova zgrada koje su u sistemu održavanja, a koje će kao investitor u celosti izvesti JP Gradsko stambeno u zamenu za dogradnju ravnih, odnosno adaptaciju kosih krovova", izjavio je direktor ovog javnog preduzeća Slobodan Miljković.

Jednoglasno je doneta odluka stanara zgrade u Ulici Čede Mijatovića broj 1 o potpisivanju ugovora sa JP Gradsko stambeno prema kome će, pored saniranja krovne konstrukcije, dobiti i novu fasadu sa termoizolacijom, nove oluke, kompletno sređene zajedničke prostorije zgrade od podruma, ulaznih vrata do svetlarnika i hodnika, a biće zamenjen i glavni razvodni orman.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;