Prvi ugovor u okviru projekta "Krovovi Beograda"

23.11.2011. | E-kapija

Danas bi trebalo da bude potpisan prvi ugovor u okviru projekta Krovovi Beograda između JP Gradsko stambeno i predstavnika stambene zgrade u Ulici Čede Mijatovića 1 na beogradskoj opštini Zvezdara.

"Projekat Krovovi Beograda nastao je kao odgovor Stambenog na veliki broj prijava korisnika koji se odnosi na prokišnjavanje krovova i fasada. Njegovom realizacijom biće rešeni problemi prokišnjavanja i sprovedeno kompletno investiciono sređivanje svih zajedničkih delova zgrada koje su u sistemu održavanja, a koje će kao investitor u celosti izvesti JP Gradsko stambeno u zamenu za dogradnju ravnih, odnosno adaptaciju kosih krovova", izjavio je direktor ovog javnog preduzeća Slobodan Miljković.

Jednoglasno je doneta odluka stanara zgrade u Ulici Čede Mijatovića broj 1 o potpisivanju ugovora sa JP Gradsko stambeno prema kome će, pored saniranja krovne konstrukcije, dobiti i novu fasadu sa termoizolacijom, nove oluke, kompletno sređene zajedničke prostorije zgrade od podruma, ulaznih vrata do svetlarnika i hodnika, a biće zamenjen i glavni razvodni orman.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Milan 09.10.2019.
Da, sve je to lepo u teoriji. Međutim kao i...
Maxs 24.09.2019.
Pa neka plate 50€ i neka prijave radnike na...
Darko 23.09.2019.
Teško da će neko južno od Save da se vraća ...
Шумадинац 16.09.2019.
1. Смедерево - Зрењанин - Кикинда - Хоргош....
Darko 09.09.2019.
Po zakonu za sve nelegalno izgrađene objekt...