Prvi ugovor u okviru projekta "Krovovi Beograda"

23.11.2011. | E-kapija

Danas bi trebalo da bude potpisan prvi ugovor u okviru projekta Krovovi Beograda između JP Gradsko stambeno i predstavnika stambene zgrade u Ulici Čede Mijatovića 1 na beogradskoj opštini Zvezdara.

"Projekat Krovovi Beograda nastao je kao odgovor Stambenog na veliki broj prijava korisnika koji se odnosi na prokišnjavanje krovova i fasada. Njegovom realizacijom biće rešeni problemi prokišnjavanja i sprovedeno kompletno investiciono sređivanje svih zajedničkih delova zgrada koje su u sistemu održavanja, a koje će kao investitor u celosti izvesti JP Gradsko stambeno u zamenu za dogradnju ravnih, odnosno adaptaciju kosih krovova", izjavio je direktor ovog javnog preduzeća Slobodan Miljković.

Jednoglasno je doneta odluka stanara zgrade u Ulici Čede Mijatovića broj 1 o potpisivanju ugovora sa JP Gradsko stambeno prema kome će, pored saniranja krovne konstrukcije, dobiti i novu fasadu sa termoizolacijom, nove oluke, kompletno sređene zajedničke prostorije zgrade od podruma, ulaznih vrata do svetlarnika i hodnika, a biće zamenjen i glavni razvodni orman.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Goran 10.07.2019.
Kada ce da se uradi put Sremska gazela u Do...
Dragana Tošić 27.06.2019.
Poštovani, molim Vas za kontakt firme u S...
Darko 13.05.2019.
Gondola? Zbogom Kalemegdanu u UNESCO kultur...
TikiCar 25.04.2019.
Spominje se povezivanje NBG sa Rakovicom, a...
veselnik 13.04.2019.
"Služba za urbanizam koja će okupiti 10 str...