INFONET-468X60-BANNER

Ceresit investicije u 2011. godini

20.10.2011. | Gradjevinarstvo.rs

Na konferenciji za novinare koja je održana u Henkel Ceresit fabrici u Inđiji, sektor Adhezivi i tehnologije kompanije Henkel predstavio je svoje investicije u 2011. godini. Od početka godine, taj sektor uložio je čak 1,3 miliona evra u unapređenje šaržne linije, pakerice za pakovanje proizvoda od 5kg, kao i novu Ceresit ultrazvučnu tehnologiju zatvaranja džakova.

Prisutni su imali priliku da se bolje upoznaju sa najnovijom inovacijom Henkel Adheziva, novim Ceresit pakovanjem, zahvaljujući kom su džakovi dobili novi izgled, procenat prosipanja i gubitka materijala iz njih je sveden na minimum, dok je istovremeno smanjena i količina prašine koja se pojavljuje pri procesu njihovog punjenja i pražnjenja.

"Kao jedan od lidera u svojoj oblasti, sektor Adheziva kompanije Henkel, svoju poziciju shvatio je ozbiljno i svoj uspeh duguje upravo poslovanju orijentisanom ka održivom razvoju i društeno odgovornom poslovanju. Ulaganje u razvoj, unapređenje tehnologija koje vode ka još zadovoljnijem kupcu, a uz zaštitu životne sredine, jeste ono što nas izdvaja, ono čemu stremimo i što će ostati naše trajno opredeljenje", izjavio je na konferenciji direktor sektora Adhezivi Jovan Šarenac.

Uz pomoć novih Ceresit džakova, težina postignuta pri punjenju ostaje nepromenjena i tokom transporta. Maloprodajni objekti će od sada biti čistiji, uz još optimalnije uslove skladištenja, čime je omogućena i povećana zaštita proizvoda.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


DOKA SERB
DOKA SERB
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.doka.com

BAUMIT
BAUMIT
BEOGRAD-KALUĐERICA
www.baumit.rs

ILGRAD
ILGRAD
BEOGRAD-PINOSAVA
www.ilgrad.rs

TUPLEX SRB
TUPLEX SRB
BEOGRAD-ZEMUN
www.tuplex.rs

LORENCIC
LORENCIC
BEOGRAD-ZEMUN
www.lorencic.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;