INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

TKK u novom odelu

25.10.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Cilj TKK Grupe je podizanje vidljivosti sopstvenih zaštitnih znakova na ključnim tržištima, zbog čega su odlučili da izgrade prepoznatljiv stil komunikacije. Nakon ovih ciljeva usledila je obnova identiteta kompanije, koja je podrazumevala i obnovu ambalaže proizvoda.

Novi izgled TKK proizvoda

Novi izgled TKK proizvoda (Foto: TKK)

Najveći izazov obnove bio je omogućiti čitljivost, jasno razumevanje i lakši izbor za toliki broj TKK proizvoda. Kompanija je pri tome sledila svoj slogan - Olakšati i pojednostaviti, koji je tako postao glavni i ključni pokretač. Ovo je jedini način da TKK pruži jednostavnije korisničko iskustvo, fokusira se na kupca i omogući lakše i efikasnije korišćenje proizvoda.

Novim vizuelnim imidžom kompanija želi da privuče pažnju svojim proizvodima i istakne se na policama tako da ambalaža jasno oslikava svrhu proizvoda, njegove karakteristike i prednosti.

Jesenji period iskorišćen je za pripremu kampanje za komunikaciju pod nazivom "TKK u novom odelu" sa sloganom "Ništa lakše!". Osnovna svrha kampanje je podizanje prepoznatljivosti brenda, što uključuje proizvode sa novim dizajnom na tržištu i što će takođe pokazati novi vizuelni identitet kompanije. Ovom kampanjom TKK želi da približi brend kupcima na svim nivoima, što je primetno prilikom sprovođenja kampanje.

Kako nesumnjivo ima proizvode vrhunskog kvaliteta i dugu tradiciju, TKK nastavlja da se fokusira na podizanje prepoznatljivosti brenda sa ciljem povećanja tržišnog učešća brenda na svim prodajnim mestima na ključnim tržištima.

TKK veruje da će se istaći novim dizajnom ambalaže proizvoda, jer ovaj brend odražava vrednosti iza kojih kompanija stoji - kreativnost, strast i poverenje.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;