INFONET-468X60-BANNER
MOGAL
MOGAL
11080 BEOGRAD-ZEMUN, SRB
VOJNI PUT 2 255 A

011 3168 696
065 3536 655
064 3536 655
GORAN ĐORĐEVIĆ, DIREKTOR

MOGAL

Mogal je u osnovi nastao još 1995. godine kao sitoštamparska radnja. Usluge koje je u to vreme pružao podrazumevale su brendiranje, štampu reklamne galanterije kao i štampu na tekstilu i drugim materijalima na kojima je štampa bila tehnološki moguća u to vreme.

Godine 2005. radnja postaje agencija zadržavajući osnovnu grafičku delatnost u različitim primenama reklamiranja i brendiranja. Već 2009. zbog povećanog obima posla i tehnoloških inovacija, agencija postaje društvo sa ograničenom odgovornošću Mogal d.o.o.

U poslednjih desetak godina Mogal je postao lider u oblasti digitalne štampe velikog formata zadržavajući svoje korene u brendiranju kao polaznu tačku za novo doba.

Danas, kada proizvodnja obuhvata više mašina za digitalnu štampu velikog formata do 3,2 metra kao i odeljenje za grafičko-tehničku doradu, Mogal ostaje svestan da su ga svih ovih godina njegovi klijenti podsticali da ide dalje u proširenje kako u smislu mašina tako i u smislu kvaliteta i rokova.

Neizbežno, deo ovog shvatanja posla odnosi se i na inovacije. Mogal je danas lider u štampi zaštitnog građevinskog platna, popularnog skelskog platna, što je uspeo zahvaljujući inoviranju tehnološkog procesa ove vrste štampe. Kapaciteti u ovom trenutku iznose 6000m" dnevno, tako da može da odgovori i na najsloženije potrebe svojih klijenata.

U ponudi su takođe i baneri (ceradna platna), MASH platna širine do 3.2m², PVC folija, One Way vision perforirana folija kao i drugi materijali za ovu vrstu štampe. Klijent može odabrati da li na ovim proizvodima želi solventnu ili eko-solventnu štampu.

Deo ponude čine i zastave, kecelje, baneri od tekstila ili poliestera, zavese, a svi ovi materijali mogu biti i prosvetljeni LED osvetljenjem prema potrebi klijenta.

Za više informacija i pitanja vezana za konkretne projektne zadatke kontaktirajte Mogal koji će naći kvalitetno i povoljno rešenje.