Kompanija Širbegović: U oktobru mesecu oboren dosadašnji rekord od 80.000m² proizvedenih i montiranih objekata

19.11.2019. | Gradjevinarstvo.rs

U toku meseca oktobra kompanija Širbegović proizvela je i montirala cca 80.000m² na tržištu zemalja EU, Srbije i Bosne i Hercegovine. I pored toga što se radilo o vrlo zahtevnim i složenim projektima ispunila je ugovorene rokove.

Svi projekti su urađeni bez primedbi na kvalitet radova na šta je kompanija posebno ponosna. Postignuti obim izvedenih radova na vrlo zahtevnim projektima je još jedna potvrda njene profesionalnosti i posvećenosti svih zaposlenih.

Širbegović: U oktobru mesecu oboren je dosadašnji rekord od 80.000m² proizvedenih i montiranih objekata

Godine 2019. beleži se rast od 25% u odnosu na prošlu godinu, što predstavlja kontinuitet u razvoju i proširenju tržišta.

U toku je ugovaranje značajnih projekata koji treba da budu realizovani u toku 2020 godine. Kompanija Širbegović je izuzetno zadovoljna svojom tržišnom pozicijom i poverenjem kupaca.

Ovi rezultati ne bi bili mogući bez maksimalnog zalaganja svih zaposlenih. Jedan od ključnih ciljeva, na čijem ostvarenju učestvuje celokupan menadžment je upravljanje ljudskim resursima sa ciljem obezbeđenja zadovoljstva svih zaposlenih i očuvanju potrebnog broja zaposlenih. Veliki je uspeh da je u  proteklom periodu uspela da obezbediti uslove za svoje zaposlene na taj način da odlazak iz BiH nije njihova opcija što značajno utiče na rasterećenje firme i fokus na realizaciju posla.

- Zadovoljstvo naših poslovnih partnera kao i zadovoljstvo naših zaposlenih uvek je predstavljalo naš glavni cilj. Koristimo priliku da se zahvalimo našim poslovnim partnerima na poverenju koje su nam ukazali - poručili su iz kompanije Širbegović.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 12.01.2022.
Neće poskupeti kamen. Kamen struganik, prir...
zoran 12.01.2022.
Mozda ce u eurima sve poskupeti zbog nikakv...
Rados 02.01.2022.
Lepa predizborna kampanja samo ne znam koja...
Milan Radojević 29.12.2021.
Ovo je lepa vest. Sava centar je sa arhitek...
Zoran 28.12.2021.
Ocekujem totalni kolaps I pad cena gori neg...