BAU2023-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Svečana proslava povodom 15 godina Konstruktora

03.10.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Konstruktor Grupa svečano je proslavila 15 godina kompanije u glamuroznom novoizgrađenom logističkom centru „KLP“ u Šimanovcima.

Od momenta osnivanja 2004. godine, Konstruktor je savladao mnoge projektne izazove, uz jasan cilj pred sobom ka kojem je odlučno koračao: da učvrsti poziciju lidera u inžinjeringu privrednih objekata, gradnje industrijskih i logističkih centara, ritejl parkova, modernih poslovnih i stambenih zgrada sa reputacijom pouzdanog partnera posvećenog ciljevima klijenata.

Svečana proslava povodom 15 godina Konstruktora

KLP logistički centar

Nakon 15 godina, Konstruktor Grupa ostavila je iza sebe više od 250 velelepnih objekata najrazličitijih tipova i namene širom regiona.

Tim povodom, upriličena je gala proslava za zaposlene koji su na dosadašnjem putu rasli zajedno sa kompanijom, poštovanim investitorima koji su vrednost Konstruktora prepoznali i učvrstili kontinuiranu saradnju sa kompanijom, cenjenim podizvođačima, dobavljačima, projektantima, ustanovama, brojnim medijima i prijateljima kuće.

Ovom prilikom takođe, svečano je i otvoren novi Logistički Centar „KLP“ u Šimanovcima koji je kompanija Konstruktor izgradila kao generalni izvođač radova prema najvišim standardima gradnje, objekat KLP građen je za potrebe rente i predstavljaće veliki pomak u logistici.

Svečana proslava povodom 15 godina Konstruktora

Izvršni direktor Konstruktor Grupe, Ognjen Kisin

Sa tim u vezi, svečanost je još više dobila na značaju.

Kompanija Konstruktor izražava izrazito zadovoljstvo na proteklom radu, ostvarenom uspehu, brojnim priznanjima kao zdrava i uspešna domaća komanija, i kako kažu - prolazili su dani i godine na gradilištima, nekada više, nekada manje teške, ali uvek dobre i bolje od predhodnih. A to je ono što je najvažnije.

Jedan od osnivača i predsednik Konstruktor grupe, prof.dr Srđan Kisin, izvršni direktor i osnivač gospodin Ognjen Kisin, menadžment kompanije, uz kratke govore zahvalili su se velikom broju gostiju koji su došli da zajedno sa njima podele radost minulog rada, i u susret godinama ispred, kako i slogan Konstruktor Grupe kaže "nastavljamo da KONSTRUIŠEMO VAŠU VIZIJU".

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Slobo 23.03.2023.
Zato i jeste Beograd na vodi.
skeva 23.03.2023.
Jel' to Beograd na vodi ?
Milan 22.03.2023.
Konačno! Pruga do Niša i dalje ka Solunu je...
Sasa 21.03.2023.
E nas dragi Bakicu, za sve si bio u pravu.
Gagi 21.03.2023.
Dvadeseti sprat je oko 70 metara vodenog st...

;