INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Svečano je otvoreno gradilište i položen kamen temeljac najmodernijeg logističkog kompleksa KLP u Šimanovcima

17.05.2019. | Gradjevinarstvo.rs

KLP logistički centar nalazi se u Šimanovcima uz sam auto-put E-70 i sadržaće 50.000m² najmodernijeg skladišta za potrebe logističara. Završetak Faze 1 očekuje se u julu 2019. godine. U okviru nje će biti izgrađeno 20.000m² i biće raspoloživa budućim zakupcima. Tokom iste godine počinje gradnja objekta KLP 2 koji je već izdat na dugogodišnji ugovor jednoj od vodećih kompanija logistike u svetu. Takođe, u planu je i početak radova na trećem objektu - KLP 3, koji će biti namenjen za multifunkcionalne hladnjače i ADR, za potrebe rente.

Svečano je otvoreno gradilište i položen kamen temeljac najmodernijeg logističkog kompleksa KLP u Šimanovcima

Ceremoniji otvaranja gradilišta i polaganja kamena temeljca prisustvovali su predstavnici logističara, menadžment kompanije KLP, inženjerski tim izvođača radova, uprava Opštine Pećinci sa predsednikom Opštine, brojni mediji i saradnici investitora KLP.

Kamen temeljac položili su gospodin Kosta Ginić direktor kompanije KLP i gospodin Željko Trbović predsednik Opštine Pećinci.

Predsednik Opštine Pećinci istakao je zadovoljstvo na otvaranju još jednog gradilišta najsavremenijeg standarda. Dodao da se trenutno u ovoj Opštini realizuju projekti koji uključuju izgradnju nekoliko desetine hiljada kvadrata, nove investicije, nova radna mesta, što Pećince svrstava u jednu od najuspešnijih Opština u Vojvodini.

Svečano je otvoreno gradilište i položen kamen temeljac najmodernijeg logističkog kompleksa KLP u Šimanovcima

Gospodin Kosta Ginić direktor kompanije KLP rekao je da nisu išli putem kojim ide građevina zadnjih par godina, a to je da objekat bude gotov pre projekta. Izdvojeno je dosta vremena i novca da se uradi kvalitetan projektni zadatak iz koga je proizašao ovaj poduhvat, pa se tek onda krenulo sa izvođenjem. Objekat se gradi prema najvišim standardima kvaliteta FM Global i LEED. Shodno uslovima lokacije i kvalitetu gradnje „KLP“ kompleks spada u objekte KLASE „A” za savremene industrijske objekte. Sve je rađeno sa ciljem da budućim zakupcima realizuje sve potrebe i želje kako bi njihovo poslovanje bilo što bolje.

Svečano je otvoreno gradilište i položen kamen temeljac najmodernijeg logističkog kompleksa KLP u Šimanovcima

PR menadžer kompanije KLP ističe da je cilj da kompanija podigne standarde logističkih centara na jedan viši nivo, što zbog sopstvenih potreba pri korišćenu objekta, a što zbog potreba budućih zakupaca iz oblasti logistike kojima će ovaj objekat biti više nego koristan. Dodaje i to da KLP visoko vrednuje poslovanje Opštine Pećinci jer je u okviru industrijske zone gde je bila prazna njiva nikao sjajan poslovni objekat. Stoga kaže da je sigurna da će objekat KLP sa svim standardima koje poseduje pored logističara, biti od posebnog značaja i Opštini Pećinći.

Više o kompleksu možete pronaći na www.klp.rs a video pogledajte ovde.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;