INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Ognjen Kisin proglašen za "EY Brzorastućeg Preduzetnika godine"

22.02.2019. | Gradjevinarstvo.rs

U okviru prestižnog izbora „EY Preduzetnik godine 2018“, priznanje u kategoriji „EY Brzorastući Preduzetnik godine“ pripala je Ognjenu Kisinu, vlasniku građevinske kompanije Konstruktor iz Beograda.

Konstruktor je u protekloj godini dobio priznanja, „Zlatna Gazela Srbije“- BISNODE, „Najbolji izvođač radova“-CIJ, kao i nagradu „Najbrže rastući preduzetnik EY“ na svečanoj GALA ceremoniji koja je održana sinoć u hotelu Hayatt.

Ognjen Kisin proglašen za

Primer ove građevinske kompanije Konstruktor iz Beograda, kao i svih ostalih sjajnih učesnika koji su sinoć prisustvovali ceremoniji, prema rečima stručnjaka predstavljaju „najsvetliji primer domaće privrede u našoj zemlji“.

Vizija Ognjena Kisina, jeste da učvrste poziciju lidera u oblasti građevinskog inžinjeringa sa reputacijom pouzdanog partnera posvećenog ciljevima klijenata.

Njegov moto je, kako kaže, uspešna realizacija posla a to je zajednički cilj i nagrada za sve učesnike na projektu.

Ognjen Kisin proglašen za

Iako ova nagrada nosi lično ime, gospodin Kisin ističe da je ovo sasvim jasno nagrada celog tima Konstruktor Grupe koji broji više od stotinu zaposlenih i koji su u proteklih 15 godina iza sebe ostavili više od 200 uspešno izgrađenih objekata širom zemlje i regiona.

Kompanija EY dodelila je u Srbiji sedmi put nagradu „Preduzetnik godine", koja je ustanovljena pre više od 30 godina, a dodeljuje se u skoro 60 zemalja.

Za nagradu „Preduzetnik godine“ bila su prijavljena 33 kandidata iz 27 kompanija u Srbiji. Žiri je ocenjivao preduzetnički duh, finansijske pokazatelje, strategijsko usmerenje, prisustvo na međunarodnom ili regionalnom tržištu, inovativnost i lični integritet.

Više o kompaniji Konstruktor Konsalting pogledajte ovde.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;