Ognjen Kisin proglašen za "EY Brzorastućeg Preduzetnika godine"

22.02.2019. | Gradjevinarstvo.rs

U okviru prestižnog izbora „EY Preduzetnik godine 2018“, priznanje u kategoriji „EY Brzorastući Preduzetnik godine“ pripala je Ognjenu Kisinu, vlasniku građevinske kompanije Konstruktor iz Beograda.

Konstruktor je u protekloj godini dobio priznanja, „Zlatna Gazela Srbije“- BISNODE, „Najbolji izvođač radova“-CIJ, kao i nagradu „Najbrže rastući preduzetnik EY“ na svečanoj GALA ceremoniji koja je održana sinoć u hotelu Hayatt.

Ognjen Kisin proglašen za

Primer ove građevinske kompanije Konstruktor iz Beograda, kao i svih ostalih sjajnih učesnika koji su sinoć prisustvovali ceremoniji, prema rečima stručnjaka predstavljaju „najsvetliji primer domaće privrede u našoj zemlji“.

Vizija Ognjena Kisina, jeste da učvrste poziciju lidera u oblasti građevinskog inžinjeringa sa reputacijom pouzdanog partnera posvećenog ciljevima klijenata.

Njegov moto je, kako kaže, uspešna realizacija posla a to je zajednički cilj i nagrada za sve učesnike na projektu.

Ognjen Kisin proglašen za

Iako ova nagrada nosi lično ime, gospodin Kisin ističe da je ovo sasvim jasno nagrada celog tima Konstruktor Grupe koji broji više od stotinu zaposlenih i koji su u proteklih 15 godina iza sebe ostavili više od 200 uspešno izgrađenih objekata širom zemlje i regiona.

Kompanija EY dodelila je u Srbiji sedmi put nagradu „Preduzetnik godine", koja je ustanovljena pre više od 30 godina, a dodeljuje se u skoro 60 zemalja.

Za nagradu „Preduzetnik godine“ bila su prijavljena 33 kandidata iz 27 kompanija u Srbiji. Žiri je ocenjivao preduzetnički duh, finansijske pokazatelje, strategijsko usmerenje, prisustvo na međunarodnom ili regionalnom tržištu, inovativnost i lični integritet.

Više o kompaniji Konstruktor Konsalting pogledajte ovde.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Denis 14.02.2020.
Molim vas za informaciju koja je cena izola...
Dejan 11.02.2020.
De se moze kupiti alat i materijali za ovaj...
Molan 08.02.2020.
cena vakum lifta ,izvodjac u Srbiji. Sprat...
Bojan Djordjevic 08.02.2020.
Interesuje me cena kljuc u ruke "kuca od st...
Lena 07.02.2020.
... neka dodju da svicarcima izgrade drugu ...