PRIJAVA-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Napreduju radovi na izgradnji pristupne petlje budućeg auto-puta Beograd-Požega kod Mislođina

13.03.2018. | Opština Obrenovac

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković obišao je juče (12.03.2018) sa svojim saradnicima, radove na izgradnji pristupne petlje budućeg auto-puta Beograd - Požega u Mislođinu. On je tom priliko objasnio da ceo projekat podrazumeva izgradnju pet velikih građevinskih objekata.

- Prvi je pomoćna saobraćajnica na koju će biti usmeravan saobraćaj ka Beogradu, drugi je tobogan sa ogromnim nadvožnjakom koji će ići od „Male Kolubare” do naselja Kovančina, to jest, kuda trenutno ide saobraćaj, treći objekat je sama petlja, četvrto je niz uređenih vodotokova, a peti objekat je kružni tok - kazao je Čučković. On smatra da će Obrenovac imati moderan i pre svega bezbedan ulazak u grad koji će biti izgrađen po uzoru na sve evropske gradove.

- Ovde ćemo imati pakleno proleće i leto što se tiče radova, i nećemo se zaustaviti naredne dve godine dok ne budemo sve završili. Naša uloga je da ovde budemo budni sve vreme zato što imamo niz prilaznih kanala iz naselja Kovančina, kao i iz Bariča. Takođe, stvorićemo mogućnost da ovi hektari dobiju privrednu namenu, nećemo se zaustaviti sa drugom fabrikom kompanije „Mei Ta”, koju počinjemo za nekoliko dana, već ćemo težiti da još neke investitore dobijemo u našem gradu i da, zaista, ovaj deo Obrenovca bude na ponos svih nas - zaključio je Čučković.

Član Veća Miloš Stanković je istakao da čelnici opštine svakog četvrtka održavaju redovne sastanke sa izvođačima radova na trasi Koridora 11. On je istakao da je svakodnevna budnost opštinskog rukovodstva prisutna na ovom projektu kao i na svim ostalim projektima koji su u interesu opštine Obrenovac, kako bi sve teklo u skladu sa planiranom dinamikom.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Slobo 23.03.2023.
Zato i jeste Beograd na vodi.
skeva 23.03.2023.
Jel' to Beograd na vodi ?
Milan 22.03.2023.
Konačno! Pruga do Niša i dalje ka Solunu je...
Sasa 21.03.2023.
E nas dragi Bakicu, za sve si bio u pravu.
Gagi 21.03.2023.
Dvadeseti sprat je oko 70 metara vodenog st...

;