INFONET-468X60-BANNER

Gradi se put koji će konačno spojiti Čukaricu i Obrenovac

23.01.2018. | Beoinfo

Gradski menadžer Goran Vesić obišao je juče (22.01.2018) početak radova na uređenju nekategorisanog puta koji povezuje Malu Moštanicu i Rucku, odnosno opštine Čukaricu i Obrenovac. Događaju su prisustvovali i predsednici ovih opština, Srđan Kolarić i Miroslav Čučković.

- Ovih 700 metara puta, koji će biti završen za mesec dana, nekom ne deluje puno, ali za građane Male Moštanice i Rucke tih 700 „nepremostivih” metara će im potpuno promeniti način života - rekao je Vesić.

On je dodao da je Grad Beograd, kada je u pitanju Mala Moštanica, u protekle četiri godine uradio mnogo.

- Zajedno sa opštinom uređeni su nekategorisani i atarski putevi, kanali, fudbalsko igralište, crkva. Sve je to urađeno u dogovoru sa građanima i zato sam ja danas ovde, da u razgovoru sa njima vidimo šta će se raditi sledeće četiri godine jer verujem da oni najbolje znaju šta im je prioritet - istakao je gradski mendžer, dodavši da ova gradska vlast radi na tome da Beograd bude bolje mesto za život svih ljudi i onih koji žive u centru, ali i onih u rubnim opštinama.

Prema njegovim rečima, svi građani moraju da imaju put, kanalizaciju, vodovod i javni prevoz i to je, kako je rekao, nešto što ne sme da se dovodi u pitanje.

- U poslednje četiri godine Grad Beograd je uložio više od 350 miliona evra u prigradska naselja koja su bila decenijama zapostavljena kako se građani koji tu žive ne bi osećali kao građani drugog reda. Rešavamo problem po problem i sa takvom politikom ćemo nastaviti i u narednom periodu - naglasio je Vesić.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;