INFONET-468X60-BANNER

Novi poslovni prostor u centru grada

29.11.2017. | Beobuild

Poslovno-stambeni kompleks „Central Garden” polako ulazi u poslednju fazu, gde predstoji izgradnja poslovnog objekta na uglu Ulica Starine Novaka i Kneza Danila. Stambeni deo kompleksa ušao je u realizaciju početkom 2015. godine i do sada je zavšena izgradnja 3 faze. Čitav komples imaće preko 400 stanova. Poslednja stambena lamela ušla je u izgradnju ove godine, a njen završetak i useljenje očekuje se tokom 2018. Kao poslednja faza kompleksa najavljenja je izgradnja poslovne kule sa 16 spratova, čija bi realizacija trebala početi do kraja ove godine.

Radi se o poslovnom objektu A kategorije, koji svojom veličinom predstavlja najveći takav objekat koji će se graditi u centralnom delu grada posle više godina. Ovaj poslovni objekat nije namenski građen za konkretnog klijenta, već će kvalitetan poslovni prostor biti ponuđen najširem tržištu. Imajući u vidu da je preko 70% poslovnog prostora poslednjih godina izgrađeno na Novom Beogradu, dnevne migracije stanovništva izazivaju sve veći pritisak na infrastrukturu. Sa svojih 16.000 bruto kvadrata ovaj objekat biće važan dodatak u ponudi modernog poslovnog prostora u starom delu grada.

Objekat je funkcionalno i tehnički nezavistan od ostatka kompleksa, a na dve podzemne etaže imaće izdvojenu garažu sa 220 parking mesta. Minimalne jedinice za izdavanje iznosiće 250m², a u okviru objekta biće organizovane i druge uslužne delatnosti. Planirano je da poseduje i vrtić za decu zaposlenih u okviru komercijalnog prizemlja. Zgrada će imati 4 lifta, moderne sisteme klimatizacije i kontrole svetla, prozore koji mogu da se otvore, 24-časovno obezbeđenje i video nadzor itd.

Slika 2. 3D prikaz novog poslovnog objekta - „Business Garden“ 

Sa kompletiranjem poslovnog krila nazvanog „Business Garden” biće privedena kraju izgradnja čitavog kompleksa „Central Garden” i investicije vredne 150 miliona evra. Investitori su izraelske kompanije AFI Europe i Shikun&Binui Group, a ekskluzivni zastupnik za izdavanje je kompanija CBS International.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;