IZOLACIJA-468X60-BANNER

Kompanija Širbegović je u prvih deset meseci 2017. ostvarila povećanje prihoda od 52%

13.11.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Uprkos izazovnim privrednim uslovima, kompanija Širbegović je u prvih 10 meseci 2017. godine ostvarila rast prihoda od 52% u odnosu na isti period 2016. godine.

- Veoma nam je drago da smo pored rasta prihoda od prodaje, ostvarili poboljšanje i u svim ostalim pokazateljima poslovanja. Tako su aktivnosti u cilju povećanja produktivnosti postojećih kapaciteta rezultirale povećanju ukupne proizvodnje od preko 38%, dok je proizvodnost po radniku povećana za 30% u odnosu na isti period prošle godine. Investicije u transportna sredstva rezultirale su povećanju transportovane konstrukcije za 41% u odnosu na isti period prošle godine, dok je montaža ab konstrukcije povećana za preko 55% - kažu u Širbegoviću.

Poslovni uspesi kompanije Širbegović se temelje isključivo na kvalitetnom i brzom izvođenju radova s maksimalnim poštovanjem ugovornih obaveza.

- U proteklom periodu ugovorili smo značajne projekte u Hrvatskoj, Srbiji, BiH i Crnoj Gori čija je realizacija u toku. Takođe, u fazi smo pregovaranja za nekoliko veoma značajnih projekata, posebno u Srbiji i Hrvatskoj, koji se već duže vremena najavljuju u javnosti. S tim u vezi, poslovni rezultati u toku ove godine kao i projekti koji su pred ugovaranjem, potvrđuju ispravnu orijentaciju kompanije ka širenju na međunarodno tržište, što nam uliva veliki optimizam, ali i obavezu da opravdamo poverenje koje naši kupci imaju svih ovih godina - zaključuju u Širbegoviću.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;