IZOLACIJA-468X60-BANNER

Metalac gradi poslovno-stambeni objekat u Gornjem Milanovcu

18.10.2017. | eKapija

Kompanija Metalac iz Gornjeg Milanovca planira izgradnju poslovno-stambenog objekta „M“ u ovom gradu, ukupne površine 9.176 m². U toku je tender za izvođače radova, a zainteresovani ponuđači svoje ponude mogu dostaviti do 23. oktobra.

Moderan, energetski efikasan objekat nići će u centru Gornjeg Milanovca. Time će Metalac privesti nameni ekskluzivnu parcelu na kojoj će biti izgrađeno 68 stanova i 11 lokala. Izgradnja počinje krajem ove godine, a stambeno-poslovni kompleks će biti završen krajem 2018, saopštila je ova kompanija.

Ilustracija (preuzeto sa www.pixabay.com)

- Metalac je gradnju ovog objekta na izuzetnoj lokaciji izmeđi pijace, robne kuće, osnovne škole i gimnazije, planirao još pre deset godina, ali je zbog svetske krize odlučio da taj projekat odloži. U međuvremenu smo imali prečih stvari, a sada ćemo za godinu dana izgraditi šestospratnicu sa 68 stanova od jednosobnih do četvorosobnih. Uz 11 lokala planirano je i više od 80 parking mesta. Namera nam je da ovaj objekat izvedemo efikasno i po najvišim standardima i apsolutno smo sigurni u njegovu isplativost - kaže za eKapiju generalni direktor Metalca, Petrašin Jakovljević.

Predračunska vrednost poslovno-stambenog objekta koji gradi Metalac je viša od 418 miliona dinara.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...

;