IZOLACIJA-468X60-BANNER

Projekat „Beograd na vodi“ nije ugrožen, radovi po planu

05.09.2017. | Tanjug

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas (05.09.2017) da projekat „Beograd na vodi“ nije ugrožen i da radovi nisu stali.

- Ne želim da komentarišem navode jednog lista o tome da li su se pojavile podzemne vode. Podzemnih voda ima, sve se rešava u toku izgradnje. Radovi nisu stali, radnici danonoćno rade - rekao je Mali komentarišući pojedina pisanja medija da se deo obaloutvrde urušio i da ima problema sa podzmenim vodama.

Mali je pojasnio da na obaloutvrdi ima malih poteškoća, ali da se to dešava na svakom projektu i da se problemi rešavaju.

Dinamika tih radova, kaže, ide brže od planiranog.

- Osim četiri stambene zgrade koje se rade, na Kuli se postavljanje šipova završava krajem septembra, a radovi na izgradnji velikog tržnog centra iznad zemlje počinju u septembru - rekao je Mali.

On je naveo da je Muhamed Alabar već najavio da će u narednih pet, šest meseci da će početi izgradnja nekoliko novih zgrada.

- Ne obraćam mnogo pažnje na pisanje pojedinih medija, svi mogu da vide da radovi na gradilištu traju i da radnici rade - rekao je Mali.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jelena 10.06.2022.
Divno! Ne zna se šta je lepše. Ovog leta sm...
Nenad 17.05.2022.
Sve je to mrtvo slovo na ppairu. Kaže se u ...
Kris 14.05.2022.
Da, ali da li ljudi znaju da ce to biti zgr...
Perica Ognjanovic 16.04.2022.
Sjajan tekst, svaka cast. Mi smo upravo ugr...
Nenad 29.03.2022.
Nekada je Novi Sad bio pun parkova i zeleni...

;