PRIJAVA-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Počeli radovi na postavljanju šipova za „BW Galeriju“

06.04.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Belgrade Waterfront objavljuje početak radova na temeljima „BW Galerije“, koja će uskoro postati najveći tržni centar u regionu. Glavni radovi su planirani za jun, a završetak je predviđen za 2020. godinu.

- Sa „BW Galerijom“ otvaramo i novu eru maloprodaje u Srbiji. Ovo će biti jedna od centralnih tačaka „Belgrade Waterfronta“, koja će doneti novi koncept kupovine, gastronomije i zabave, uz brojne pogodnosti i atrakcije na jednom mestu. Za tržni centar već su zainteresovani neki od vodećih svetskih brendova, od kojih mnogi prvi put dolaze u Srbiju - rekao je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfronta.

Sa ukupnom nadzemnom površinom od 140.000 kvadratnih metara, „BW Galerija“ će biti najveća maloprodajna destinacija u regionu. Tržni centar imaće ogroman parking i biće odlično povezan sa svim glavnim saobraćajnicama. Zatvorenim pešačkim mostom biće spojen sa „The St. Regis Belgrade“, čime će biti obezbeđen direktan pristup spektakularnom vidikovcu na vrhu 40-spratne „Kule Beograd“.

Kroz „BW Galeriju“ prolaze tri glavne avenije, a transparentni krov obezbeđuje prirodno osvetljenje celog prostora, čime se u unutrašnjosti tržnog centra stvara osećaj kupovine na otvorenom.

Evropskim šarmom, jedinstvenom lokacijom u srcu „Belgrade Waterfronta“ na obali Save i pristupom Sava Promenadi, „BW Galerija“ će privući kako domaće, tako i inostrane posetioce. Čitav niz pogodnosti – od luksuznih butika do prodavnica ulične mode, bioskopa, restorana, kafića i dečijih igraonica – obogatiće postojeću ponudu Beograda, definišući prestonicu kao glavnu regionalnu destinaciju i obezbeđujući neprevaziđen životni stil za stanare „Belgrade Waterfronta“.

Glavni projektant „BW Galerije“ je RTKL, jedna od najvećih multidisciplinarnih projektantskih kompanija, dok je Arhi.Pro lokalni konsultant. Radove na temeljima izvodi Novkol, domaća građevinska kompanija specijalizovana za duboko fundiranje i postavljanje šipova.

Otvaranje gradilišta „BW Galerije“ potvrđuje snažan napredak „Belgrade Waterfronta“ i dopunjava radove na tri ostala aktivna gradilišta: „BW Residences“, čija je spoljna konstrukcija već stigla do poslednjeg, 20. sprata, kao i „BW Vista“ i „The St. Regis Belgrade“, gde su u toku radovi na postavljanju šipova.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Slobo 23.03.2023.
Zato i jeste Beograd na vodi.
skeva 23.03.2023.
Jel' to Beograd na vodi ?
Milan 22.03.2023.
Konačno! Pruga do Niša i dalje ka Solunu je...
Sasa 21.03.2023.
E nas dragi Bakicu, za sve si bio u pravu.
Gagi 21.03.2023.
Dvadeseti sprat je oko 70 metara vodenog st...

;