INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Novo ruho Vatrogasnom domu u Novom Bečeju

25.01.2017. | RTV

Na zgradi Vatrogasnog doma u Novom Bečeju, nedavno su otpočeli radovi na poboljšanju energetske efikasnosti.

Projekat za sanaciju ove zgrade uradila je opština Novi Bečej, dok radove finansira Ministarstvo rudarstva i energetike Republike Srbije, udruženo sa opštinskim sredstvima. Rok za završetak radova je sto osamdeset dana, a sprovodi ih firma koja je bila najbolji ponuđač nakon završene javne nabavke.

U pitanju je Građevinsko preduzeće Novi Bečej iz Novog Bečeja. Ukupna vrednost radova, kako je rekao Branko Svilengaćin, zamenik predsednika opštine Novi Bečej, iznosi tri miliona 768.270 dinara.

- Radiće se kompletna zamena dotrajale stolarije pvc stolarijom, biće postavljena rolo-vrata, zatim stiropor izolacija, kao i izolacija tavanskog prostora mineralnom vunom, izrada fasade, kompletna sanacija oluka i zamena crepa, tako da će zgrada Vatrogasnog doma, kada radovi budu završeni, biti u potpuno novom izdanju.

Svilengaćin je sanaciju zgrade Vatrogasnog doma nazvao još jednom lepom investicionom aktivnošću lokalne samouprave, sa ciljem da se svi oni objekti koji imaju svoju namenu i svrhu dovedu u upotrebno stanje i u skladu sa standardima 21. veka.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...
Darko 14.03.2024.
Pa kad cveta mito i korupcija. Ako se to is...

;